gzmkl Meri-Mel Annem geldi memleketten sağolsun beraber başladık yapmaya. Yaprak sarması Patlıcan biber kuru dolma Lahana sarması İçli köfte Karnı yarık için patlıcan ve biber Bu hafta da mantı ıspnaklı börek köfte yapıcaz inşaAllah Haşlanmış fasulye nohut barbunya var.
uykusuzgiller gzmkl patlıcan kuru dolmaları içini doldurup buzluğa mı atiyorsunuz sonrasinda tadinda bozukluk oluyor mu?
Girlsmoms Meri-Mel dondurucuda pek fazla yer yok. O gün allah ne verdiyse yapar yeriz inşallah. Bide zaten oca şeyi dolaba da atsan misafir geldiğinde yine ne yapsama düşüyor insan. Ramazan zateb bereketli bir ay bitmiyor tükenmiyor yapılan şeyler. Her gün az az bişiler yaparım diye düşünüyorum. Çorba salatayla bile doyuyor insan. Gece de haşlanmış yumurta eee onu da dondurucuya atmaya gerek yok 😂ki zaten ramazan da sahur iftar öneri postları hergün acılır
Meri-Mel Girlsmoms Aynen ama bazı bebekler gerçekten çok zor bazen böyle hazır şeyler kurtarıcı oluyor dediğiniz gibi olmasa da oluyor olsa da tercih meselesi tabi ❤️ Alllahim önce o günlerde kavuştursun da huzur sağlık olunca herşey tabiki olur 🤗
Girlsmoms Meri-Mel anlıyorum tabi ama günlük yemek yaparken de o zor bebekler hep var zaten. İlla biz anneler bi vakit ayırıp yine yapıyoruz. Tabi herkesin kendi tercihi. Ne güzel şimdiden ramazan aşkı doğdu içimize inşallah
LadyGaddar Meri-Mel Siftahi bugün açtım peynirli harç yaptım fırına gönderdim gelince paketleyip buzluğa atacam birazda ıspanaklı börek var kek var başka da bişey yok şimdilik🙈
Snm1234 Meri-Mel nohut, mantı, bezelye, köfte koydum. Haftaiçi de börek sarıp koymayı düşünüyorum. Yaprak sarması, pizza, pide falan da olabilir.