Temizlikperisi SetenayCo evet erzincan tanıdığımız var onlarda Cok yapıyor 😂ama ben seviyorum ama yapmasını sevmiyorum çok zahmetli😂😂
bebitonunannesi_ Meri-Mel derin dondurucum olunca inşallah bende çeşit çeşit şeyler meyveler, börekler koyacam inşallah, buzluğum küçük kurbanlık et bile sığmıyo
Meri-Mel bebitonunannesi_ Benim de ekstra yok buzdolabında ne varsa yer onunla artık olduğu kadar ♥️🤗
ikitosbikannesi Meri-Mel ben yapıyorum canım. Su böreği ,mendil börek, sigara böreği, yuvarlak köfte, dilim köfte, pide, yaprak sarması
Meri-Mel ikitosbikannesi Ohhhh eline koluna sağlık canım afiyetle yemek ve Ramazan’a ulaşmak nasip olur inşallah ❤️
Temizlikperisi goldengate hiç bişey olmuyor dolapta cok benim bitane çıkarıyorum taze yapılmış gibi 😊
ikitosbikannesi Meri-Mel amin inşallah canım ben genelde iftara misafir için hazırlıyorum sahuru yıllardır 3 hurma 1 bardak sütle tutuyorum
uykusuzgiller gzmkl patlıcan kuru dolmaları içini doldurup buzluğa mı atiyorsunuz sonrasinda tadinda bozukluk oluyor mu?
gzmkl uykusuzgiller Evet doldurup öyle atıyorum buzluğa hiç bi değişiklik olmuyor erdikten sonra pişiriyorum