Tugba-tugba morsevenanne9 lazanya yanına yanına sarımsaklı ekmek salata oglusumada fırında brokolı karnıbahar
morsevenanne9 Tugba-tugba ayy benim kziim yemiyor onları ya ilk yiyordu küçükken şimdi vermeye çalışıyorum hadi vitaminini alsin yesin diye yok yemiyor.babasina çekmiş sanırım
uuuuuuu morsevenanne9 kuru dolma Salata Ayran Bide kısır yapacağım ne alakaysa dolma yanına ama canım çok istiyor😀
aresnako morsevenanne9 ay valla dünden bi tabaklık etli kurufasulye kaldı yanına başka ne yapacağım hiç bi fikrim yok 😂 normalde sabahtan hallederdim bugün işime gelmedi heralde onu eşim yer ben de kendime makarna tamam 😂
LadyGaddar uykusuzanne__ muhtemelen kiskandilar bebekle sarma sarıp yemek her yiğidin harcı degillhaa😂
YumukluSucurtaa morsevenanne9 açıkçası şuan tarhana çorbası yaptım Başka ne yapayım bilmiyorum Kuru patlıcan dolması Patates salatası arasında gidiyorum Hiç yemek modumda değilim 😂
TulayGeriDon uykusuzanne__ hicbirsey. Çaya misafir geliyor. Sinirden saçlarım diken diken oldu. Anca temizlik yaptım adenle
masterchefiniz endegerlima yuvalama işi kaynanamın içli köfte yaparken biraz çok yapar dışını posetlere koyar bize verir kendi yapar bazen yemek olarak .
0645 morsevenanne9 güveçte tavuk Pirinç pilavı (Brokoli kereviz havuç kırmızı lahana kış sebzeleri) karışık salata Vişne kompostosu
gzmkl morsevenanne9 Annem gelmişti geçen hafta yanıma ailem Adıyaman da yaşıyor ben izmirde buzluğa katmak için içli köfte yaptık akşama da kızartıp yeriz yanına da mercimek çorbası salata ayran