Pikapikapikacuuu morsevenanne9 Babamlardayız. Onlara pizza kendime ton balıklı salata kızıma da Önden bir yoğurtlu pilav yaparım.Üstüne pizza yer .
Hemdem__ morsevenanne9 Dünden Karnıyarık var yanına salata tamam 👌 Oğlum rahatsız biraz başka birşey yapamam 🤦♀️
uykusuzanne__ LadyGaddar 🤣🤣🤣🤣evet ya yaprak sarmayı çok severim sararımda burda linç yedim kaç kez🤣😃 @TulayGeriDon
Sare_nuhaninannesi_05 morsevenanne9 bakliyatlardan çorba yaptım yoğurtlu yanına fasulye kavurmasi salata turşu yeter diye düşünüyorum
lidokain morsevenanne9 oğluma ekşili sulu köfte yaptım ama bizede bilmiyorum buzluğumda ne var bakym bi
morsevenanne9 lidokain ayy buzluk kurtarıcı bende aklıma birşey gelmeyince direk ordan yapıyorum çok iyi oluyor 🌸
yazbebisi morsevenanne9 makarna bir de turşu. Oğlum biraz huysuz günün bu saatinde enerjim kalmadı yapamam başka yemek 😀
LadyGaddar uykusuzanne__ Bi arada ben sana takmıştım ya sarma sarma diye o yüzden dayanamadım yine hatıraları canlandirayim dedim🙈🙈🙈🤣
Zeynepp054 morsevenanne9 Ben çay menüsü yaptım bugün. Pizza, patates salatası, portakallı kek, çiğköfte ve damla çikolatalı kurabiye. Kendimize yapmış olmam dışında bi sorun yok 🤣🤣
uykusuzanne__ LadyGaddar hahaha niye taktın bana iyi yönden mi kötü yönden mi yine ramazana sarıcam o zaman söylerim yine 🤣🤣