ikiprensesbebiss maysamoms33 hiç denemedim tantuni :)) nasıl yapıyorsunuz kuşbaşı baharat şeklinde mi
endegerlima masterchefiniz en sevdiğim menüü 🥹 yuvalamayı satınmı alırsınız kendiniz mi yaparsanız memlekete gidince almayi düşünüyorum
masterchefiniz endegerlima yuvalama işi kaynanamın içli köfte yaparken biraz çok yapar dışını posetlere koyar bize verir kendi yapar bazen yemek olarak .
LadyGaddar TulayGeriDon 😂😂😂😂 makarna muhabbeti 😄 sana bir sır vereyim oda yaprak sarmacı @uykusuzanne__ dimi kizzzz Hatta Bi ara çok sarma yapti diye linclendigi bile var 😂
TulayGeriDon LadyGaddar makarnadan tiksindim bacım😁😁vaaaooovv yaprak sarması. Hamileyken bende çok sarardım. Doğumdan sonra makarna yiyoruz😁😁😁
uykusuzanne__ LadyGaddar 🤣🤣🤣🤣evet ya yaprak sarmayı çok severim sararımda burda linç yedim kaç kez🤣😃 @TulayGeriDon
LadyGaddar TulayGeriDon Hiç sorma sarma bize nasip olmaz daha okadar level atlamadim🙈 Birde şeyy vardı burda makarna yiyenlere pis fakir diyen biri fasfakir mişiz haberimiz yokmuş😄 Sizin makarna muhabbetini görünce aklıma hep o post gelir🤣
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala morsevenanne9 Dün internette bazlama sandviç diye bir şey gördüm, şuan hamur yoğuruyorum, onu yapmaya çalışcm yapabilirsem. Ben içine bişi katmıycm ama sade olck :)
Birdunyabircennetannesi morsevenanne9 Ispanak(Yıkamaya doğramaya aşırı üşeniyorum) Mantı Şehriye çorbası
TulayGeriDon LadyGaddar agahahhaha😁😁evet canım fakiriz. Hatta şimdi daha da pisleşicem ama Merve gelmeden askıya alınmak istemiyorum 😁
morsevenanne9 LadyGaddar aa evet bende gördüm o yorumu ne alaka yani kendini kraliyet ailesinden felan sanıyordu herhalde o kişi çok sinir bozucu