1pekmom_ morsevenanne9 zıkkım ve kökü 😂 çocuğumun en sevdiği menüü, bıktım yemek düşünmekten, bende bekliyim buralarda
50krsvertirreekk morsevenanne9 bu akşam dışardan yeriz hiç yapamicam kaynanam gün menüsü hazırlamış komşusu gelicek afiyetle yicem 😂
morsevenanne9 iremaydmr Afiyet olsun şimdiden. Benimde dünden pirinç pilavı, kuru fasulyem var ama fasulyem çok az kaldı yanına ne yapsam diye düşünüyorum.
goldengate asi765_ bende niyetliyim ne yapsam bilemedim manti yaninada salata ezogelin corbasimi yapsam😂
morsevenanne9 1pekmom_ hiç sormayın valla kızım benimde yemek seçmeye başladı ara ara bazen yemiyor hem ona hem bize yapması zor geliyor birde sürekli sürekli hergun bende bıktım 😃 fikir olsun burdan bakar bakar yaparım en azından diye düşündüm. Başkalarinida fikir olur en azından
morsevenanne9 50krsvertirreekk Ohh en güzeli afiyet olsun 😃😃 en sevdiğim hazır yemek yapma derdi yok toplama bulaşık derdi yok 😃
forumgurmesi Kızıma öğlen brokoli çorbası yaptım. Akşama da Köy tavuğu ve domatesli bulgur pilavı var yufka ekmek üzerine dökeriz biz Nevşehirde meşhurdur yanında da turşu salata ayran:)
hellobeybi morsevenanne9 çok uzun bir zamandır bakliyat tüketmediğimizi fark ettiğim için etli nohut ve pirinç pilavı. bir de çorba var dünden. yemyeşil de bir salata. 👌
endegerlima masterchefiniz en sevdiğim menüü 🥹 yuvalamayı satınmı alırsınız kendiniz mi yaparsanız memlekete gidince almayi düşünüyorum