morsevenanne9 arasbek ahh eşiniz yardım ediyor ne güzel 🌸 benim eşim çok nadir girer oda yemek yapmaz kolay şeyleri yapar çıkar çok nadir oda keşke yemek bilse yapsa çok isterdim bazen onun yapmasini bende dinlenmiş olurdum
prensprenses210_ morsevenanne9 canım hamurlu şeyler cekiyor ama princ pilavı hazır Tom balığı var onu yeriz büyük ihtmal
morsevenanne9 momboys mantıda tek başına yeterli en güzel yemek sarımsaklı yoğurtla birlikte birde miss afiyet olsun 🌸
TulayGeriDon twobabymom_ salçalı 😁😁😁yok kız yapmadım da yemedim de. Misafirim gelmek üzere. Çat kapı sayılacak derece misafirim geliyor
TulayGeriDon uykusuzanne__ hicbirsey. Çaya misafir geliyor. Sinirden saçlarım diken diken oldu. Anca temizlik yaptım adenle
TulayGeriDon uykusuzanne__ vallahi bitmiyor. Şimdi gönderdim . Eşim de şimdi yarın arkadaşlar gelebilir diyor😤vay anam ben nerelere gidemmm
morsevenanne9 LadyGaddar aa evet bende gördüm o yorumu ne alaka yani kendini kraliyet ailesinden felan sanıyordu herhalde o kişi çok sinir bozucu
LadyGaddar morsevenanne9 Ya bizi trolluyordu ya yani garanti fake eğlendi eglendirdi gitti diye düşünüyorum 😁 pek ciddiye almadım açıkçası