poyrazsema002 benim bebeklerim premature hesabim biraz karışık olur geç başladım çünkü hazır degiller ve düzeltilmiş tarih uysun diye ama normal bebeklerin 7. Ayında verdim diyebilirim tadima başladıktan 1 ay sonra verdim, 3 gün sarısını tattirdim sonra peynirle karıştırıp biraz su koyup çırpılmış yumurta olarak pişirdim verdim, havuçla pişirip verdim dereotlu omlet gibi sürekli cesitlendirdim her halini çok severler, yoğurt her gün verdim hala daha veriyorum peynir bayılırlar her gün verdim evde kendim labne yaptım lor yaptım verdim şimdi 14 ayliklar kahvaltida 3-4 çeşit peynir yiyorlar çok sevdikleri için her çeşit bulunduruyorum en önemli nokta ek gıdada 2 öğüne geçince biri mutlaka yoğurt olmalı ve yoğurt sade olmalı mı yemedi mı önemli değil oğlum hiç yemez tukururdu 3 gün sonra bir daha yemedi mı 7 gün sonra bir daha yemedi mı 10 gün sonra bir daha diye sade haliyle hep teklif edin ayran verebilirsiniz aynı şekilde öğüne geçince 8. Aydan sonra kefir verebilirsiniz sade haliyle yedirirseniz alışır ve sever bu bir alışkanlık olur çok güzel tüketir