feyzas hellokitty_ 34-36 arasıyım kilom 52 hamilelikten önce 48di şu an kilomdan memnunum sadece göbeğim var biraz
Hasekihurremsultan1 hellokitty_ 34 bedenim ama o göbek varya o göbek Allah onu bildiği gibi yapsın gitmiyor 😂😂
Hasekihurremsultan1 Esen3536 kız bende aynı 48 le hamile kaldım 60 la doğum yaptım şuan yine 48 im inşallah daha fazla kilo vermem 😂
melileydi 54ile hamile kaldım 66 kılo ile doğum yaptımm şuan 49 kıloyummm .eskı kıyafetlerim olmuyor 😔
3kedili2bebekli hellokitty_ ben ben 😂 ikiz hamilelikte 38 i bile görmedim hamile kıyafetleriyle ve S beden croplarla göbeğimi açıkta bırakarak çözdüm konuyu 😂
mihra69 hellokitty_ bu kadar değil ama bende bi 40 beden olmak isterdim. İştahım çok açık. Özellikle geceleri. Yemek için doğmuşum sanki. Nasıl zatıflıycam bilmiyorum. Kendimi aşırı çirkin hissediyorum böyle olunca da 🥲
aresnako hellokitty_ varrr bennn. Hamile kalmadan önce 38 giyiyordum daha çok ama doğumdan sonra çok kilo verdim hamile kaldığım kilodan 5 6 kilo daha zayıfım şuan ve 36 giyiyorum
minikkurabiyee hellokitty_ 54 kiloyum doğuma 63 ile girdim doğumdan baya sonra 63 ile devam ettim şimdi 54 olmuşum 🤗🤭
zeynepyusufaslan hellokitty_ evlendim doğurdum spor yaptım onca şey yaptım 40-42yim benden en oluru da 40 beden bacım 😅😅😅
Bal38 hellokitty_ 36 şurda dursun 34 bedenim 36 beden bile belimde dönüyo bol geliyor 47 kiloyum 29 aylık oğlum var
Minigim38 hellokitty_ 50 kilo ile hamile kaldım 65 ile sezaryen doğum yaptim 6 ayda 52 ye düşmüştüm 26,5 aylık 54 kiloyum heryerim zayıf sadece göbeğim var s tam oluyor ama göbeğimi gizlemek için m giyiyorum. Bekarken en yüksek kilom 45 di
suheyla92 hellokitty_ memeleri 80den 90a cikan ben bunu begenmedim ust bedenim devlesti alt idare ediyor ama asla 36 olmadim ben evlenmeden once 38dim evlendikten sonra 40 smdi 42 🤦♀️