Sermec27 bebekgibianne23 valla geceleri her gün yiyorum yatmadan hem de kalorili şeyler onunuç dışında sabah pek yemiyorum öğlen akşam ve gece yatarken yiyorum ve hep kalorili şeyler yiyorum
Sermec27 bebekgibianne23 olabilir ya şöyle çocuklardan dolayı benim kahvaltı 12 1 i buluyor o da öğle yemeği yerine geçiyor akşam yiyorum bir de gece yatarken yiyorum 🥰
bebekgibianne23 Sermec27 ama Sağlıklı al bence makarna ekmek falan vağırsağı tıkıyor şeker yapıyor patates falan bol ye
Sermec27 bebekgibianne23 hiç iştahım yok ya canım da yemek isterse böyle şeyleri çekiyor başka şey yiyemiyorum 🥰
Yorgun_mom Mavili-mavilimorcicek Gece gece hiç gülesim yoktu. Bende 43 kiloyum varsa fazlanız bende isterim 😂😂
Mavili-mavilimorcicek Yorgun_mom Vereyim şekerim 20-30 kaç kg istersen çünkü ben de fazlasıyla var.Milletin hakkı ben de sanırım.😂
meliiii Aden123 bende 45 ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim ikinaydir doğum yaptım 51 im şuan sipraktin bekarken kullandım uyku yapıyor bebeğim var kullanamam
Aden123 meliiii bende hiç uyku yapmadı belki kişiden kişiye göre değişiyordur , kilo almak istersen bebeğin büyüyünce tekrar başlarsın istersen
meliiii Sermec27 sipraktin uyku yapar kullanmayın bebek için iyi olmaz sizin için de uykusuz kalırsınız uyursunuz bebek için tehlikeli
Sermec27 meliiii evet öyle biliyorum çok önceden yeni evliyken kullanmıştım bir süre uyku yapmıştı zaten Emzirirken çok önerilmiyor
bahhaarr Bende ayni durumdayım iştahlıyım yiyorum ama emziriyorum 45 kiloyum diyetisyene gittim liste verdi ama ona da uyamadım bu durumdan da çok memnun sayılmam ne yapıcam bilmiyorum
haticehuseyin kumsal33 bende alamıyorum metabolizma hızlı çalışıyor sanırım yiyip yiyip alamayanlardanim 🥲
ipekk05 kumsal33 forx5 magic milk kilo aldırıcı bitkisel toz kesinlikle al ve kullan ayda 12 kilo garanti asla alamıyodum bir ayda 48 den 61 kiloya geldim kuzenlerime falanda önerdm onlarda bu kahve sayesinde aldı
wedding ipekk05 evt bende bir aydır kullanıyorum 54 tüm 64 oldum müthiş bişey ama yan etki yapıyor yarım paket şeklinde kullanıyorum