aven rabiabusray ne kullanırsan kullan aynı olur kesnilikle rahat olman sakin olman gerekir o yüzden de uyguladıkların işe yaramaz.En güzeli imkan varsa bir psk destek almak ilk bebekse birde işler gerçekten anneler için zor oluyor ama geçici bir süreç
rabiabusray aven evet ilk bebek 🥲 inanın sakin kalmaya çalışıyorum bebeğimi muhakkak önce emziriyorum ancak çocuğum doymuyor mama veriyorum mecbur aç kalmaması için sağım yapıyorum fırsat buldukça ancak çıkan sonuç 20-30 ml çok üzücü 🥺 hüngür hüngür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi her seferinde
forumgurmesi Bende üçüncü gün sütü gelmiş bir anneyim, bu üründen 1 kutu bitirdim o kadar memnunum ki. Bir daha hamile kalsam ilk alacağım şey olur. Zorla 20 ml gelen sütüm bunu kullanmaya başladıktan sonra 200 ml gelmeye başlamıştı üstelik emzirmeden sonra.
rabiabusray forumgurmesi yaaa gerçekten mi hemen etkisini gördünüz mü peki ? Ben sabah ve akşam 2 adet alıyorum düzenli kullanalı 5 gün olmuştur
Umaykiz694 forumgurmesi ben yanlış ürün mü aldım orijinal mi değil ya 15-20 gündür kullanıyorum hala 30 ml boşuna almışım diyorum
forumgurmesi rabiabusray evet canım ama ben bestlak damla ile beraber kullandım. Yeşillik çok yedim su içtim dut kurusu hurma gibi beslenmeye de çok dikkat ettim.
herseyguzelolacak24 rabiabusray canım bende aynıydım solgar tok karnına 2 şer tane sabah öğle akşam. Birde Ravla lohusa yağı al sabahları bir yemek kaşığı iç. Birde ben dut kurusu kaynattım günde bir kupa içiyorum meyve suyu gibi
aven rabiabusray aylarca aynı dertleri yaşadım en sonunda 7 aylık bebeğim emmeyi bıraktı ama hiç bir pişmanlığım yok emzirme konusunda master yapmıştım artık.Her yolu denedim nasibinin o kadar olduğuna inandım sonunda zor bir lohusalık geçirmiştim biraz sabırlı olun mamada alsa emmeye devam etmesi çok güzel bir şey
herseyguzelolacak24 Bende bir haftadır kullanıyorum bunu ve birde tavlanın lohusa yağını kullanıyorum gerçekten bebeğim doyuyor artık. Hatt mama falan vermeyi düşünüyordüium doymuyor akşamları diye ama artık çok şükür doyuyor
rabiabusray mirossqo şuan da hala kullanıyorum gözle görülür bir artış göremedim daha 10 gün oldu kullanalı
alpmomssss rabiabusray Aynı şeyleri yaşamamız … 15 gün oldu herkesin bu çocuk aç doymuyor demesinden sinirlerim bozuldu . Az bir sütüm var o da gidecek diye çok takıyorum kafaya . Napacağız ya 😢😢
rabiabusray alpmomssss aman aman sakın yapmayın takmayın kafaya bunu kafasına takıp başlarda çok güzel sütü olan daha sonra stresten sütü azalan anne olarak söylüyorum yapmayın rahat olmaya çalışın biliyorum çok zor çevremizdekiler konuşuyorlar konuşurlar da konuşurlar susmazlar asla ama rahat olan kazanıyor gerçekten
Umaykiz694 forumgurmesi Trendyoldan aldım 250 tablet olanından. Ama hiçbir işe yaramadı ben de çok umutlanmıştım. İ mim latte ile birlikte kullanıyorum o da işe yaramadı
Umaykiz694 forumgurmesi yani biraz sütü kafama takıyorum ama öyle aşırı değil. Uykum da iyi ama ürün orijinal degil ya da bana yaramadı oysa ki çok ümitliydim 🥲