Ozgedgdu MervElizan sunny baby ben çok beğendim hatta baktıklarımın arasında en çok beğendiğim sunny baby 620 tiamo oyun parkı rengi de Gül kurusu diyor sizinki de bundan mı
MervElizan Ozgedgdu canım Instagram hesabın varsa ekleyimde ordan fotoğraf atım sana. Bende gri kırmızı aldım kızıma.
Zeyneptoprak Ozgedgdu http://isiz.com.tr/mimosa-oyun-parki/mimosa-oyun-parki-ceviz-2/ İsiz marka çok kullanışlı çok kademeli yatak ayarı var iki taraftanda anne yanı olabiliyo hem tekerlekli hemde sallanabilir cibinliği falanda var
Emelinda Zeyneptoprak memnun musunuz acaba beşiğinizden? Biz de bu modeli aldık. Altının çıtaları suntası biraz ince göründü gözüme sağlamlığı nasıl acaba?
ebrupoyraz Ozgedgdu kesinlikle park beşik hem rahat hemde yolculukta katlayıp yanına alıp istediğin yere götürebiliyorsun
zeynepdorukefe Ozgedgdu kesinlikle park yatak daha sonra da kullanılabiliyor bende hem park yatak var hem de çekmeceli sallanan beşik. ikisinde de yatıyor. ayrıca park yatağı bir yere kalmaya giderken yanımda götürüyorum ve orada yatıyor bebeğim 😄😄
Zeyneptoprak Emelinda memnundum taki yatağı tutacak olan ufak parçalar aşağı kayana kadar korkutuyor beni oğlum büyüdükçe taşımıcak gibi hoş o duruma gelince bile en dibe indirip kullanabilirim
Emelinda Zeyneptoprak çok teşekkür ederim, bana da kurulunca pek güvensiz göründü 😕 bi de yan bariyeri söktük anne yanı olsun diye ama dengesiz oldu yatağı sanki, henüz doğum yapmadım, aldığıma pişman olmam umarım kullandıkça 😞
Sarelianne Ozgedgdu bence tahta bende. Meltem mobilyanın aldım çok memnunum anne yanı aynı zamanda çok kullanışlı Öneririm mondo diye geçiyor beşik 😊
hlyeylul Ozgedgdu park yatak kesinlikle hayra en iyisi anne yanı beşiği ama o biraz maliyetli oluyor 6.aydan sonra yenisini almak lazım çünkü
Defne123 Ozgedgdu kraft park yatak kesinlikle öneriyorum bizim ev bayaa geniş ama park yataklar hem cibinlikleri hem dönenceleri herşeyleri de var istediğinde istediğin yere de götürüp kaldırabiliyorsun kraft olmasa bile park yatakların her türlü ebatları var kesinlikle park yatak 👍🏼
Deletedmom345 Park yatağın görünüşünü hiç sevmediğim için ahşap aldık ve 1,2 ay sonra mecburen park almayı düşünüyorum😬Çünkü sığmıyor.
6767-- Esranurefe bnde kraft kullanıyorum ama hiç memnun değilim çnku çok sallanmiyor diğer anne yani besikleri gbi kuvvetli sallanmiyor smdi olsadm kcuk anne yani alırdım yada ahsap
Biskrem Ozgedgdu ikisini de kullaniyorum,( ilk zamanlar kullaniyordum diyeyim simdi oyuncak dolabi niyeyine) chicco lulababy park yatak ve cilek mobilya mocha serisi ahsap karyolasi var. Ahsap olandan cok daha memnunum