sevcan Ozgedgdu park yatak aldık ılerde napcaz beşiği park yatak en basından berı bence en mantıklısı ztn reflü yatağı var onda yatıo park yatağın ıcınde sabaha kadrda kayıo aşağa ztn:) benm ıcın cok kullanıslı. tavsıye ederım
sevcan Ozgedgdu ben e bebektekılere baktım joıe ve chıcco guzeldı onları begendm ama eşimın ablası baska bıyerden almıs getrmıs suprız gbı yaptı. ben alsaydm e bebek kesınlıkle bıde ındırımlı orda bakın derım
Esranurefe Ozgedgdu kesinlikle park beşik kraft tin kini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim istediğin yerede taşıya biliyorsun kurumuza kolay bence kesinlikle ve kesinlikle park beşik 👍🏻
6767-- Esranurefe bnde kraft kullanıyorum ama hiç memnun değilim çnku çok sallanmiyor diğer anne yani besikleri gbi kuvvetli sallanmiyor smdi olsadm kcuk anne yani alırdım yada ahsap
Azraninnnannnesi Ozgedgdu ben ahşap beşik aldm sepet beşik 0-18 ay Benmde yerim dar ahşap beşik hem görünüm hemde kullanım açısından cok memnunum içinede reflü yatağımı koydum
CidemNisa Ozgedgdu şimdiki aklım olsa park yatak alırdım en kullanışlısı bence diğer beşik süslü güzel falan ama kısa süre kullanıyorsun bide bebeği görmen için illa kalkman gerekiyor çünkü baya içine gömülüyoe çocuklar park yatak daha rahat diye düşünüyorum
Ozgedgdu MervElizan sunny baby ben çok beğendim hatta baktıklarımın arasında en çok beğendiğim sunny baby 620 tiamo oyun parkı rengi de Gül kurusu diyor sizinki de bundan mı
Zeyneptoprak Ozgedgdu park yatak şeklinde ahşap beşik al ikisi bi arafa 😂 ben öyle yaptım ve inanılmaz memnunum
Zeyneptoprak Ozgedgdu http://isiz.com.tr/mimosa-oyun-parki/mimosa-oyun-parki-ceviz-2/ İsiz marka çok kullanışlı çok kademeli yatak ayarı var iki taraftanda anne yanı olabiliyo hem tekerlekli hemde sallanabilir cibinliği falanda var
MervElizan Ozgedgdu canım Instagram hesabın varsa ekleyimde ordan fotoğraf atım sana. Bende gri kırmızı aldım kızıma.
Emelinda Zeyneptoprak memnun musunuz acaba beşiğinizden? Biz de bu modeli aldık. Altının çıtaları suntası biraz ince göründü gözüme sağlamlığı nasıl acaba?
ebrupoyraz Ozgedgdu kesinlikle park beşik hem rahat hemde yolculukta katlayıp yanına alıp istediğin yere götürebiliyorsun
zeynepdorukefe Ozgedgdu kesinlikle park yatak daha sonra da kullanılabiliyor bende hem park yatak var hem de çekmeceli sallanan beşik. ikisinde de yatıyor. ayrıca park yatağı bir yere kalmaya giderken yanımda götürüyorum ve orada yatıyor bebeğim 😄😄
Zeyneptoprak Emelinda memnundum taki yatağı tutacak olan ufak parçalar aşağı kayana kadar korkutuyor beni oğlum büyüdükçe taşımıcak gibi hoş o duruma gelince bile en dibe indirip kullanabilirim