Zlm incimevaa bence temel taşıdıkları özellikler var mesela benim eşim oğlak bi arkadaşın çocuğuna oğlak kız üstelik çocuk ama benzer özellikleri var
mematiii incimevaa ahajaja ya ama para mutluluktur yani yeterli olsunda çok çok olsun demitorum ama 😂
Bir-prens-annesiii incimevaa balık burcunun duygusal olduğunu biliyordum ama nazlı olduğunu oğlum doğduktan sonra öğrenmiş oldum 🌸
incimevaa mematiii yeterli olsundaki kıstas çok önemli burda ama mesela yeterli de ne kadar yeterli 😂😂
mematiii incimevaa gözümü doyırcak kadar. Ahajajajjs saymakla bitmez tabi mantıksal harcamalarım sonucu hesaplarım dolar veya Euro üzerinden olursada güzel olur.😌🙏🏻
annesininbebisi Bilemiyorum 9 buçuk aylık şu anda, koç burcu ve çok çabuk sinirleniyor sabırsız biraz da yükseleni başak. Tam bilmiyorum yani beni neler bekliyor 😅😅😅😅
cakebabe annesininbebisi koç burcuyum kendi sinirimden kendim nefret ettim 25 yaşındayım şu sinir yüzünden yaşlandım artıkk off koç arıyordum sen yazınca sana döküldüm 😂 (dünyanın en sabırsız insanı olabilirim)
incimevaa annesininbebisi Allah kolaylık versin valla başak da bir değişik burc gerçekten düzenli derler benim eşim başak düzenin d si yok 😂