momofmychildren annesininkurabiyesi 20 ekimde kimyasal gebelik geçirdim 24 kasımda hamile olduğumu öğrendim şu an kızım 5 aylık 🐣 Kimyasal gebelik sağlıksız gebelik vücut onu atıyor herhangi bir nedeni yok kendinizi suçlu hissetmeyin 🌸
annesininkurabiyesi momofmychildren hiç korunmadınız demi maşallah 😍 korkuyorum bende korunmazsam aynısı olur mu diye
momofmychildren annesininkurabiyesi hayır hiç korunmadık iki günde bir ilişki yaşadık doktorum öyle tavsiye etmişti hemen hamile kaldım
cicek110 annesininkurabiyesi kimyasaldan 1 ay sonra hamile kalmıştım şimdi 1 yaşını geçti. İnşallah siz de kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız🌻
annesininkurabiyesi kelebegiminannesiyim yaaa size de geçmiş olsun değeriniz kaça kadar yükseldi , benim çok yükselmedi
kelebegiminannesiyim annesininkurabiyesi en son 26 ydı gördüm. Ben öyle 2 gün de bir değer kontrolü yapmadım açıkçası. Ama kanamamın başladığı gün doktor kan istedi 148 di. Kanama ben de 9-10 gün sürdü. Ayın 30 unda başlamıştı kanamam
Elifasel__ annesininkurabiyesi 2023 ocakta kimyasal gebelik gelişti şubatta hamile kaldım beta değerim 20 idi sonra 2 ye düşmüştü
annesininkurabiyesi kelebegiminannesiyim bende 1 kez kan verdim 2 gün sonra kanamam başladı 4 gün sürdü benim
Dfncgdm2022 annesininkurabiyesi bende gecırdım bu aslında hamılelık bıle degıl sadece regl donemıne yakın beta yukselır sonra adet olınca 0 olur. Kan verırsenız tesadufen ogrenırsnz ama onun dışında anlamak kolay olmuyor . Bu yızden kendını suclama saglıklı gebelık olmayacagı ıcın vucut atıyor onu. Banada doktorum oyle demıstı. Sonrasında hemen gebelım dusunebılırsnz doktorunuz onay verdıyse 😌gecmıs olsun
seda2 Bnde adetime 6 gün kala kan verdim 32 çıktı hamilesin dedi aile hekimliğinde verdim kanı çok mutlu olmuştum sonra adet günüm geldi ve o gün adet oldum 6 düşmüş HCG
ss24 annesininkurabiyesi ben 1 ay sonra hamile kalmıstım. Gebelik bile değil aslında kimyasal gebelik. Daha rahme yerleşmeden oluşmadan kanla akıyor. Olabiliyor cocugunuz ona sevinin yinede😍