bebeyimveben annesininkurabiyesi yani bunlar sürekli olan şeyler bence sizde sadece kan verdiğiniz işin tesadüfen gördünüz 12 değerini, ilk gebeliğiniz mi olacak inşallah
momofmychildren annesininkurabiyesi 20 ekimde kimyasal gebelik geçirdim 24 kasımda hamile olduğumu öğrendim şu an kızım 5 aylık 🐣 Kimyasal gebelik sağlıksız gebelik vücut onu atıyor herhangi bir nedeni yok kendinizi suçlu hissetmeyin 🌸
annesininkurabiyesi momofmychildren hiç korunmadınız demi maşallah 😍 korkuyorum bende korunmazsam aynısı olur mu diye
momofmychildren annesininkurabiyesi hayır hiç korunmadık iki günde bir ilişki yaşadık doktorum öyle tavsiye etmişti hemen hamile kaldım
cicek110 annesininkurabiyesi kimyasaldan 1 ay sonra hamile kalmıştım şimdi 1 yaşını geçti. İnşallah siz de kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız🌻
annesininkurabiyesi kelebegiminannesiyim yaaa size de geçmiş olsun değeriniz kaça kadar yükseldi , benim çok yükselmedi
kelebegiminannesiyim annesininkurabiyesi en son 26 ydı gördüm. Ben öyle 2 gün de bir değer kontrolü yapmadım açıkçası. Ama kanamamın başladığı gün doktor kan istedi 148 di. Kanama ben de 9-10 gün sürdü. Ayın 30 unda başlamıştı kanamam
Elifasel__ annesininkurabiyesi 2023 ocakta kimyasal gebelik gelişti şubatta hamile kaldım beta değerim 20 idi sonra 2 ye düşmüştü
annesininkurabiyesi kelebegiminannesiyim bende 1 kez kan verdim 2 gün sonra kanamam başladı 4 gün sürdü benim
Dfncgdm2022 annesininkurabiyesi bende gecırdım bu aslında hamılelık bıle degıl sadece regl donemıne yakın beta yukselır sonra adet olınca 0 olur. Kan verırsenız tesadufen ogrenırsnz ama onun dışında anlamak kolay olmuyor . Bu yızden kendını suclama saglıklı gebelık olmayacagı ıcın vucut atıyor onu. Banada doktorum oyle demıstı. Sonrasında hemen gebelım dusunebılırsnz doktorunuz onay verdıyse 😌gecmıs olsun
seda2 Bnde adetime 6 gün kala kan verdim 32 çıktı hamilesin dedi aile hekimliğinde verdim kanı çok mutlu olmuştum sonra adet günüm geldi ve o gün adet oldum 6 düşmüş HCG
ss24 annesininkurabiyesi ben 1 ay sonra hamile kalmıstım. Gebelik bile değil aslında kimyasal gebelik. Daha rahme yerleşmeden oluşmadan kanla akıyor. Olabiliyor cocugunuz ona sevinin yinede😍