Aysunnkaya quence yazdıklarının hepsini yaşadım bire bir allahım sana önce sabır sonra kolaylık versin inşallah. Bak ben bi hata yaptım sallanarak uyutmaya sakın yapma ilerde çekersin bırak kendi uyusun . Bak hiç uyumuyorsa Dr git danış sana Zaditen veya melatonin versin ben alerjik olduğu için Zaditen kullanıyordum onu alınca uyuyordu şimdi 10 aylık oldu uyku sorun yaşıyorum geceleri hoca melaton verdi ters tepti tabi ama bebekten bebeğe değişir .
minimalist03 Aysunnkaya Bunu okurken ağlama krizindeki bebeğimi sallıyor oluşum :) tam da forumda ayakta sallamayla ilgili birseyler okumaktaydım ne yapacagız durmuyor gercekten tükendim
emineblc1202 oykununanneesi benimki bide tam memedeyken yapiyor medipole goturmustuk o zaman tahlil falan yapmadilar ama asiri gazi var dediler. Bir kac gundurde kusma sorumuz vardi refluden dolayi mi yada cok emdigi icin mi kusuyor anlamadik doktora goturduk ayina gore kilosu iyi tekrar sikayet devam ederse kan testi yapalim demisti. Dunden beri kusma azaldi ama bakalim ya sanirim o gazin baskisi ile kusuyor yada refluden kaynakli ama mamayi oyle kusmuyodu cok az bisi kusuyodu onu fakat benden ictigi sutu resmen bosaltiyordu
Aysunnkaya minimalist03 ben şuan doktordan çıktım uyku eğitimi için 1.5 saat konuştuk oğlum destekli üç şekilde uyuyo emzik salllama ve müzik bana dedi ki en etkisizi çıkar müziksiz uyut daha sonra emziğe geç dedi verme dedi yani sonra sallamadan uyut dedi 10 gün çok önemli benim için inş başarabilirim . Bebek her zaman dışarıyı görsün diyor sabah çıkıyorum akşam geliyorum eve uyumadan önce asla besleme dedi en büyük hatalarımdan biri bu oldu reflüsü olduğu için. Besleme aktivite uyku olsun dedi belki yardımcı olurum deneyin isterseniz
lagerthaa quence ay canım Rabbim yardımcın olsun ailende gerçekten ne kadar acımasız benim bile gelip yardım edesim geldi sana ki Ankaradaysan gelip yardım edeyim yada kadın yollayım evine temizlik için çok içten söylüyorum bunu🙏
mesmrv Koliği atlatmış annelere bir sorum var. Benim oğlum da 47 günlük ve kolik. Kolik bittikten sonra huysuzluk, mızmızlık da geçiyor mu? Bu huyları kalıcı olacak diye çok korkuyorum. Çocukcağız hiç bakınamıyor etrafa, hep mutsuz ağlamaklı
mesmrv oykununanneesi merhaba kolik geçtikten sonra bebeğiniz mutlu, huzurlu bir bebek oldu mu? Benim oğlum da kolik de bittikten sonra değişecek mi merak ediyorum :(
oykununanneesi mesmrv telefon değişikliğinden dolayı yeni görüyorum kusura bakmayın. 5 ay 20 günlük oldu. Kolik tam üç buçuk ayda bitti yani o çığlıklar. O zamandan beri hala çok huysuz sürekli mızmız ama oynar bizle güler yüzlü bi bebek ama kısa sürüyor bu. Genelde çok mızmız
emineblc1202 liveat cok sukur suan daha iyi zaten 2.5 ayina dogru hareketlendikleri icin gazini kendi cikarmaya basliyor alttan yavas yavas reflusu de azaliyor cok sukur sizin nasil gidiyor
babyboy32 aslann1 merhaba benim sütüm de çok fazla gidiyor. Bebeğim 1 aylık oldu birkaç gündür sürekli gaz sancisi çekiyor. Süt fazla gidince neler yaptınız acaba. Bebeğin aglamasindan artık çok yoruldum kafayı yemek üzereyim
Nehirmoms34 quence bebegim kolikti üç ay salonda berjerde kızım kucagımda uyudum bir saat bir saat eşim vardiyalı calısıyor benım tabı onun yardımı olmustu bıraz ama kucagımda bır saatte olsa uyurdu saatı vardı bırde. Gunduz dortte baslayıp gece ıkıye kadar aglardı gaz masajı ve gaz damlası ayaklarını karnını sıcak tutmaktan baska bseyımız yok sanırım suan ıkı yasında demem okı benımde yanımda hıc kımsem yoktu guzel anne yalnız degılsın ve zaman okadar hızlı gecıyorkı stres yapmadan sakınce buyutmen dılegıyle 💐
quence Nehirmoms34 desteğiniz için çok teşekkür ederim çoklu besin alerjimiz de çıktı 2 buçuk aya girince ağlamaları biraz hafifledi annelik sabır işiymiş gerçekten insan ne kadar sabırlı olduğunu güçlü olduğunu anne olunca keşfediyor inşallah geçecek bu günler 🌸🤍
babyboy32 quence bebeğiniz hiç düzeldi mi. Benim bebeğimde 1 aylık ve 4 gündür aşırı gazı var. O da ben de ağlamaktan helak olduk. İse yarayan bir yöntem buldunuz mu
quence babyboy32 açıkcası hiç bir yöntem hiç bir damla işe yaramadı 2 ayı 1 hafta geçtikten sonra rahatlamaya başladı o zamana kadar ben de çok ağladım bebeğim ağladı ben ağladım yoruldum bana da sabır et diyorlardı sanki zaman durmuş gibiydi sabır edemiyor insan ama tek çaresi sabır ve zaman hala tam düzelmiş değil sadece hafifledi ama en zorunu gördükten sonra bu bile yetiyor umarım en kısa zamanda geçer rahatlar bebeğiniz 🤍🤍🤍
quence babyboy32 tabi bebekten bebeğe değişir siz banyo yaptırmayı dairesel hareketlerle karnına masaj yapmayı ı love u masajını kiraz çekirdeğini clinikid masaj yağını deneyebilirsiniz biz de yaramadı belki siz de yarar kimyon çayı içerbilirsiniz yine aynı şekilde gaz damlası her bebeğe farklı damla yarayabiliyor bize hiç biri yaramadı ama siz deneyebilirsiniz Nurse harveys Sab simplex ya da colex şurup veya agulin şurup belki birinden biri rahatlatır 🤍
babyboy32 quence gaz damlası veriyorum gündüz daha rahat ama gece olunca hiçbir şey fayda etmiyor. Damlayı 2 gündür veriyorum ama süreç yeni başladığı için mi yalnız olduğumdan dolayı mi bilmiyorum çok bunaldım. En önemlisi sabır evet ama o krizlerde insan sabredemiyor ne yazık ki. Umarım kısa sürede geçer teşekkür ederim ❤️
TulayGeriDon quence ılık dus, masaj, gaz ve probiyotik damlalar. Açık hava( hava şartları pek müsait degil ama…) Kolik müzikleri
babyboy32 3kedili2bebekli merhaba bebeğiniz hep ayni saatlerde mi ağlıyordu. Benim bebeğim farklı saatlerde ağlama krizine giriyor acaba bu kolik mi yoksa sadece gaz sancisi mı çözemedim