quence ben kiraz cekirdeki kemeri kullandım ama onu hemen gidip koşa koşa alamazsınız diye ılık havlu onerebilirim bana gaz damlasını hiraktirip 7-8 saat aralıksız ağlama krizinden kurtaran yontemim inşallah işe yarar,
Tam atak saatinden 1-1.5 saat önce bebisi yıkayıp her yerine başı elleri ayaklari dahil güzel bir masaj yapın sonra ortam ısısına göre giydirip hatta bir tık ince giydirip karnına ılık havlu koyun ayaklarının altına da sıcak su torbasini ilik yapıp koyun bunları yapana kadar zaten atak saati gelmiş olur yarım saat bekleyin havlu soguyacagi için ara ara değiştirebilirsiniz bu yarım saat boyunca kiraz çekirdeği kemeri sogumuyor aklınızda olsun, daha sonra çıkarın havluyu güzel bir masaj yapın i love you masajı ama gaz sesini duyana kadar yarım saat 40 dk bile sürebilir bu masaj baktınız çıkmıyor kucağınızda sırtı size dönük bacakları dizden bükük karnına doğru çekik evin içinde salına salına gezin yukarı aşağı falan bunu gün içinde de yapın sürekli sakinleyecek, sonra tekrar havlu sıcak su torbası paketleyin yarım kundak ve yatırın uyuyacak gerçekten