nilsule quence mommys biliss gaz damlası var biraz pahalı ama inanın değer hem uyku yapiyor hem gazini cikariyor relactaz damla ile carpaz ver dedi doktor bize siz yinede doktorunuza danışıp verebilirsiniz
oykununanneesi Bihterrr ikisini beraber kullanıyorum sab simplex günde 3 kere 10 damla ver dedi doktorum
minimalist03 emineblc1202 Aynı durumdayız 47 günlük gecen dr bana da aynısını dedi ama bebegım beklemıyor emmek ıstıyor zaten sürekli ağlıyor sancıdan agız dolusu kusuyor uyuma harıcınde uyanıkken sürekli durmadan aglıyor tekim ve o kadar caresız kalıyorum ki
emineblc1202 minimalist03 bende ayni sekilde tek bakmak cok zor cidden zaten uykusuzlugu falan saymiyorum daha ilk 4 ay birinin yaninda destek cikmasi lazim benimki sanirim hem gazdan dolayi hemde refluden dolayi kusuyor sanirsam anlam veremiyorum artik
neslihanada Baklavanida bacak ayırıp karnını bacak arama koyuyordum bebeğimin zıplıyordum ozaman başını tutabiliyordu çok iyi gaz çıkarıyordu ozaman bende tam tarif edemedim bunu bende çok yapardım
emineblc1202 oykununanneesi biz suan 48 gunluguz kolik bir bebegim var gece uykusunda zarla zor uyuttugumda ikiniyor kipir kipir halinde bazen agliyor osururken sonra rahatlar gibi oluyor yine basliyor hakiki zeytinyagi ile ayak altlarina karnina soldan saga masaj yapiyorum biraz oda rahatlatiyor tabi tamamen gecmiyor simdi ise bunun ustune kusma problememiz eklendi mama aldigi zaman pek kusmuyor ama benim sutumu ictigi zaman hepsini kusuyor artik hangi sorun ile bas edecegimi bilmiyorum gercekten ilk 4 ay birinden destek almadan tek bakmak asiri derece de zor şimdi bazilari diye bilir biz kac tane cocuk buyuttuk diye heleki ilk cocuksa bakana asiri derecede zor geliyor annede aglama sorunlari acaba yetebilir miyim falan diye o kadar zor bir durum
oykununanneesi emineblc1202 ben her gece acile gidiyordum lavman yapıyorlardı orda rahatlıyordu fakat bu iyi değil bağırsakları tembelliğe alışıyor. Daha sonra başka bi hastanede gliserin kansuk fitil verdiler. Bak bunu kesin deneyin. Çok rahatlatıyor hemen yapıyor kakasını. Keşke daha önce öğrenseydim bunu acillere gitmek yerine. Eğer ıkınıyorsa yapamıyorsa bi dene derim. Benim kızım da üstten çok gaz çıkarırdı alttan da çıkarırdı ben yeterli sanardım ama değilmiş içi gaz doluymuş. Bu fitili hâlâ eksik etmem evden. Şu an 3 ay 25 günlük bi kaç kere daha ağlama nöbetine girdi geçen hafta fitili attım geçti
gulayada quence geçmiş olsun öncelikle benimde bebeğim kolik ama sap simplexle uyuyor ama dikkat et ölçüyü kaçırma ben kaçırdım bugün dalgınlıktan
masaallll quence Kimyon kaynayan suda 1 çay ile demle az şeker atıp ver 30 CC kadar yap. Sonra papatya, anason ve mayana aynı şekil demle az şekerli olarak onu da ver. İçer zaten hepsini. Ve gaz için zinco bizim kurtarıcımız oldu 4 aylıkta biter sancıları demişti doktor 3 aya girmeden bitirdik . Onu da 4 saatte bir gazı olmasa bile ver. Ve lagma iste doktorundan. Rabbim yardımcın olsun . Yakın olsam inan ki gelirdim sna yardıma .
cansusrgl quence bizimkinin de bazen kolikliği tutuyor yani çözemedim henüz ağlama krizlerine giriyor 2.5 aylık ben hemen dışarı çıkarıyorum güzelce giydirip ana kucağını takıyorum gece 3 4 de bile çıkardığımız oldu dışarı çıkar çıkmaz susuyor uyuyor yani ağlamasından kendini yırtmasından iyidir öyle bir imkanın varsa deneyebilirsin belki işe yarar sende hava almış olursun geçecek bu günler bir kaç ay rahatlicsz inşallah sen stres yapınca bebek daha çok ağlıyor rahat ol geçeceğine inan 🫶🏻
emineblc1202 oykununanneesi fitili biz cok denedik fakat hep poposundan disari atti bagir bagir fena agliyor ya
oykununanneesi emineblc1202 allah allah gliserinden bahsediyoruz dimi. Atar atmaz elinizi çekmeyin poposunu elinizle kapatın bi 10 dk kadar o şekilde etki eder. Eğer bunda da çözüm olmazsa başka bi sıkıntısı olabilir mi hiç tahlil yapıldı mi benim kızıma baştan sona tüm tahlilleri yaptılar hatta ankaraya bile gitti bi kan değeri. Ondan sonra gayet sağlıklı bi bebek ama kolik tanısı koycaz dediler başka bi sıkıntısı yok çok gazı var dediler. Ve gerçekten 6 ile 8. haftalarda dehşet kötü oluyorlar tam pik yapıyor kolik bu döbemde
emineblc1202 oykununanneesi benimki bide tam memedeyken yapiyor medipole goturmustuk o zaman tahlil falan yapmadilar ama asiri gazi var dediler. Bir kac gundurde kusma sorumuz vardi refluden dolayi mi yada cok emdigi icin mi kusuyor anlamadik doktora goturduk ayina gore kilosu iyi tekrar sikayet devam ederse kan testi yapalim demisti. Dunden beri kusma azaldi ama bakalim ya sanirim o gazin baskisi ile kusuyor yada refluden kaynakli ama mamayi oyle kusmuyodu cok az bisi kusuyodu onu fakat benden ictigi sutu resmen bosaltiyordu
Aysunnkaya quence yazdıklarının hepsini yaşadım bire bir allahım sana önce sabır sonra kolaylık versin inşallah. Bak ben bi hata yaptım sallanarak uyutmaya sakın yapma ilerde çekersin bırak kendi uyusun . Bak hiç uyumuyorsa Dr git danış sana Zaditen veya melatonin versin ben alerjik olduğu için Zaditen kullanıyordum onu alınca uyuyordu şimdi 10 aylık oldu uyku sorun yaşıyorum geceleri hoca melaton verdi ters tepti tabi ama bebekten bebeğe değişir .
minimalist03 Aysunnkaya Bunu okurken ağlama krizindeki bebeğimi sallıyor oluşum :) tam da forumda ayakta sallamayla ilgili birseyler okumaktaydım ne yapacagız durmuyor gercekten tükendim
Aysunnkaya minimalist03 ben şuan doktordan çıktım uyku eğitimi için 1.5 saat konuştuk oğlum destekli üç şekilde uyuyo emzik salllama ve müzik bana dedi ki en etkisizi çıkar müziksiz uyut daha sonra emziğe geç dedi verme dedi yani sonra sallamadan uyut dedi 10 gün çok önemli benim için inş başarabilirim . Bebek her zaman dışarıyı görsün diyor sabah çıkıyorum akşam geliyorum eve uyumadan önce asla besleme dedi en büyük hatalarımdan biri bu oldu reflüsü olduğu için. Besleme aktivite uyku olsun dedi belki yardımcı olurum deneyin isterseniz
lagerthaa quence ay canım Rabbim yardımcın olsun ailende gerçekten ne kadar acımasız benim bile gelip yardım edesim geldi sana ki Ankaradaysan gelip yardım edeyim yada kadın yollayım evine temizlik için çok içten söylüyorum bunu🙏
mesmrv Koliği atlatmış annelere bir sorum var. Benim oğlum da 47 günlük ve kolik. Kolik bittikten sonra huysuzluk, mızmızlık da geçiyor mu? Bu huyları kalıcı olacak diye çok korkuyorum. Çocukcağız hiç bakınamıyor etrafa, hep mutsuz ağlamaklı
mesmrv oykununanneesi merhaba kolik geçtikten sonra bebeğiniz mutlu, huzurlu bir bebek oldu mu? Benim oğlum da kolik de bittikten sonra değişecek mi merak ediyorum :(
oykununanneesi mesmrv telefon değişikliğinden dolayı yeni görüyorum kusura bakmayın. 5 ay 20 günlük oldu. Kolik tam üç buçuk ayda bitti yani o çığlıklar. O zamandan beri hala çok huysuz sürekli mızmız ama oynar bizle güler yüzlü bi bebek ama kısa sürüyor bu. Genelde çok mızmız