Eylul301023 Eda6714 haklısınız biraz daha zaman geçsin proteine geçeceğim tabi ki ama ekmek hayatımdan çıkartmak istiyorum
Eylul301023 lceLady çok teşekkür ederim sizde baya iyi kilo vermişsiniz ve kilonuz da çok güzel ben maaleef 89 la başladım su an 83 um hedefim 50 eşimle ilk tanistigimizda 50 kiloydum yani 6 sene önce inşallah o kiloma dönerim 😓
lceLady Eylul301023 Bende 85 ile basladim Kimseye aldırmayın Bu sekilde devam edin hizli bi sekilde kg gidecek Bazen duraksama olabilir kg Aldirmayin devam edin
Eylul301023 lceLady ay cidden siz bana moral verdiniz 85 le başlayıp 57 ye düşmek çok iyi vücudunuzda sarkma oldu mu yada olmaması için bir şeyler yaptınız mı acaba benim en korktuğum o
lceLady Eylul301023 Yok sarkma olmadi ama ben hep spor yaptım Hayatimda spor hep vardir Pilates squat yürüyüş 3 kez 85 kg görüp her seferinde 55 düştüm Her biri gebelik kilosu zaten İnşallah bu sefer son daha almam çünkü gebelik dusuncem yok. Yürüyüş tavsiye ederim varsa vaktin yapabildigin kadar yap yok ise evde yap spor cok faydasi vad Birde aksam asla bisey yiyip icme Su harici En gec 3-4 yemegi kes Bir gun arayla 18-19 saat ac kal Sabah tartida inanilmaz fark gorursun 1 kg birden düşüyor Mideni küçülmeye bak şimdilik sonra yemek duzenini istedigini yaparsin yine
kubra00k Eylul301023 okurken acıdım. Ben hepsini yiyorum ya. Benimde kilo vermem lazım ama o saydıklarını yemeden duramıyorum😀 55 kiloydum . Şuan 63😑
Eylul301023 kubra00k ahahahhaah bend ehepsini yiyerek böyle oldum işte en sonunda 6 senede yiye yiye bu hale geldim 😂 yol yakınken dikkat et
tamiris kubra00k aynıymışiz, bende 55 tim şu an 63, eskiden ne yesem kilo almazdım, şu an artık vermek istiyorum, çünkü eski güzel kiyafetlerimin hiçbiri olmuyor 🙄
Levozge Eylul301023 Tebrik ederim, darısı başımıza😊 ekmeğin hiçbir çeşidine ihtiyacımız yok zaten. Ama kahvaltıda yumurta ve haftada 3-4 gün et, bakliyat da eklemelisiniz. Sadece sebze ile yeterli protein alamayız.
Eylul301023 lceLady evet ben şu an yürüyüş yapıyorum ama bazen çok soğuk olduğu için bebeğimle çıkamıyorum evde fittnes ve pilates yapıyorum kondisyon bisikleti alacağım her gün 1 saat onu da ekleyeceğim spora akşam 5 gibi yemek yiyorum öbür gün öğlen 12-1 gibi kahvaltı ediyorum o kadar hep aynı düzenim ve cidden eşim diyor belli oluyor zayifladigin diye şimdiden siz 85 ten 57 ye düşerken ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu acaba?
anfzya Eylul301023 tebrik ederim ilk oncelikle👏sormamin nedeni ilk etapta verilen odem oluyor eğer odeminiz coksa ilk once o verilir sonuçta kg olarka eksik gosteriyormu evet vermiş oluyorsunuz bn 1 yıldır diyetteyim ilk etapta kendi azmimle 9 kg verdim ama daha sonrasında insülin direncim olduğunu öğrendim ve şuan zor veriyorum toplamda 1 senede git geller yasayarak 14 kg oldu devam ediyorum ama verirken sağlığınızı riske atmayın kaslarinizdan kaybetmeyin dr. Bana söylediği kendini ac bırakarak kilo vermek kaslarını kaybetmek demek buda ileri dönemde sıkıntılara yol acabiliyor sağlıklı bir insanin diyet listesi spor ve suya da dikkat ederek haftada 1.5 kg vermesi beklenirmis tabi metabolizma olarakta değişebilir yağdan vermeye dikkat edin sağlığınızdan olmayın bol kilo bol yağ yakimlari diliyorum azminiz daim olsun☺️
Eylul301023 anfzya çok teşekkür ederim sağolun inşallah ben zaten bu niyetle başlamadım bana da çok geldi ama normali haftada 1 kilo versem bile yeter bir süre sonra yavaslayacagini biliyorum 🙂
kubra00k tamiris evet bende eski kıyafetlerime giremiyorum ama ağzım durmuyor artık alıyorum kilo. Doğumdan sonra vücut cidden değişti
Eylul301023 lceLady günde 2 öğün 1 gibi kahvaltı 5 gibi yemek başka da ağzıma bir şey surmuyorum ama yetmez mi
anfzya Eylul301023 olsun dönem dönem değişiyor vazgeçmeyin benim çok vazgeçmek istediğim zamanlar oldu ama yilmiyorum zorda olsa gidicek😄 çünkü 50 kg bi bayandim 3 zorlu hamilelik seruveninden sonra 85 de şuan takılı kaldım ama vericem inaniyorum🤭
Eylul301023 lceLady ya muhteşem ben hazirana kadar versem bu kiloyu yeter inşallah verebilirim sizin gibi
lceLady Eylul301023 Olur ama daha etkili olmasini istersen ne kdr erken o kadar cok kg gider bunu unutma
Eylul301023 lceLady evet o da doğru gittikçe erkene çekebilirim aslında belki tek öğün bile yapabilirim bir süre sonra zorlanmazsam
Eylul301023 anfzya ay ayniymisiz 6 sene önce 50 kiloydum hayatım boyunca hep öyleydim eşimle tanıştım beni kendine benzetti 89 oldum su an 83 e düştüm zor olucak ama basaricaz 😂