enfa sevimliidostlarr migros ve e bebekten alıyorum kendi yemeklerimiz için pilava felan da kullanıyorum tadı güzel bulyonlar dan daha iyi
Baklavanida sevimliidostlarr hiç kullanmadm kendim yapıyordm. Ama bi ek gıda sayfasında onunda içeriğinde olumsuz bişe okumuştum
allwrite Temiz içerikli beslenen biriyim. Bu markanın ürünlerini çok uzun süredir kullanıyorum. Henüz bebeğime kullanmadım. Çünkü ek gıdaya yeni geçtik. Güvenilir buluyorum.
b7710 Bende file marketten aldım dondurulmuş olandan 8 li olan eve gelince çözünmüş tekrar buzluğa koydum bugün farkettim üzerinde çözündükten sonra tekrar dondurmayınız yazıyormuş sorun olur mu
b7710 sevimliidostlarr Bende tereddütte kaldım önce buz dolabında durdu üst kısımda sonra buzluğa aldım kullansam mı bilemedim
Veramomm sevimliidostlarr ne kadar dogal olursa olsun hazır sonuçta kendiniz yapın yapmadığınız da vermeyin birşey olmaz
burcu_ay Bende dün akşam aldım fakat bugün yaptığım yemekten küçük küçük böcekler çıktı emin olamayıp ikinci bir yemek yaptım ve tekrar böcek:( bir daha asla
esilabozkurt burcu_ay bende kendim yapmıştım en iyisi kendi yaptığımız ama ilikli kemik suyunu geçende instagram da görmüştüm sağlıklı değil diye reels görmüştüm ne kadar doğru bilemiyorum tabi tartışılır