sevimliidostlarr Lolik canım ben de normalde kendim yapıyordum ama bulamadım evde de yoktu aceleyle bunu aldım ama içimde rahat değil yani hiç kullanmadığım için sorayım dedim
sevimliidostlarr karagozolmez Ben de normalde kendim yapıyorum canım da bugün aceleye geldi maalesef içeriği nasıl acaba kullanan var mı diye bir yazıyım dedim
Lolik sevimliidostlarr evet bir kere bir kaç kavanoz aldım bebeğim ekgıdaya başladığı dönem ama dediğim gibi çok ağır geldi kokusu tadı bir daha almadım
50krsvertirreekk sevimliidostlarr su gibi ben hiç koku alamadım açıkçası tadı da yok gibi zaten bebeğim reddetmedi gayet yedi
enfa sevimliidostlarr migros ve e bebekten alıyorum kendi yemeklerimiz için pilava felan da kullanıyorum tadı güzel bulyonlar dan daha iyi
Baklavanida sevimliidostlarr hiç kullanmadm kendim yapıyordm. Ama bi ek gıda sayfasında onunda içeriğinde olumsuz bişe okumuştum
allwrite Temiz içerikli beslenen biriyim. Bu markanın ürünlerini çok uzun süredir kullanıyorum. Henüz bebeğime kullanmadım. Çünkü ek gıdaya yeni geçtik. Güvenilir buluyorum.
b7710 Bende file marketten aldım dondurulmuş olandan 8 li olan eve gelince çözünmüş tekrar buzluğa koydum bugün farkettim üzerinde çözündükten sonra tekrar dondurmayınız yazıyormuş sorun olur mu
b7710 sevimliidostlarr Bende tereddütte kaldım önce buz dolabında durdu üst kısımda sonra buzluğa aldım kullansam mı bilemedim