Minikkanarya Yarım bıraktılar resmen 6 ay kafamızdan kuracağız yaa allahdan ben 1. Sezosunu 3 sene önce değil 3 sene sonra izlemişim😂😂
betul97_ femay O tekneci ne iş büyük ihtimal adanın yerini biliyor ve senelerdir polisi o ada harici gezdirip duruyor. -Bu sezonda çok şarkıcı kullanmışlar. Mor saçlı, bitcoin işi yapan, hamile kız ve annesiyle oynayan gözlüklü bunlar hep şarkıcı. Önceki sezona göre sanki daha komik yapmak istemişler oyun oynarlarken vs destek çıkıyorlar kazanamayınca üzülüyorlar ilk sezonda bu oyunları oynarken daha gerilim oluyordu diye hatırlıyorum. Çok kısa olmuş 7 bölüm hemen bitti ve çok heyecanlı bitti inşallah diğer sezonu hemen verirler ben beğendim diziyi
femay betul97_ tekneci kesinlikle bilerek buldurmuyor aynen. Kısa konusunda katılıyorum da bi doyurmadı yani 3 sene sonra sezon verip 7 bölüm yapmaları hoş olmadı 🥲
Poly-ana femay Mor saçlının belli bir karakteri vardı en azından karaktersizlikte bir karakter hahahahha ama bunun ne olduğu belli değildi orda ki dönmeden daha dönmeydi 😂
AegeansMom femay ben başrolu çok salak buluyorum adamlar organize calısıyor sen tek basına nasıl sistemi yıkabilirsin. Birde ilk oyunda 001 sistemin içindendi ve bunu öğrenmişti ikinci oyunda nasıl şüphelenmedi anlamadım
femay AegeansMom gerçekten salak 😁 akıllı gibi duruyo da. Aslında yine de bir şeyler yapmayı başardı ama 001 tabii ki artık son raddede müdahale etti. Onlardan biri olsaydı başaracak gibilerdi
gmzshn femay tekneci onların adamı zaten. Önder dedikleri adam yani 001 kardeşini omzundan bilerek vuruyor ölmeyecek şekilde ilk sezonda sonra denize düşüyor o balıkçı buluyor ya Önder o balıkçıyı bilerek arayıp çağırmıştır gel al falan diye.
betul97_ femay Çerez gibi bir sezondu 1 günde izledim bölümlerde kısaydı yapsaydılar şöyle 10-15 bölüm keyfini çıkara çıkara izleseydik. Yapmak için yapmış gibiler yine de güzeldi
Biprensannesig femay ben hiç begenmedim amaçsız gibi geldi konuyuda begenmedim zaten cogu yorumlar olumsuzdu🥲
femay Biprensannesig bence de doyurmadı sezon o yüzden böyle geliyo arka arkaya izlesek böyle olmazdı bence
Biprensannesig femay yavas ilerledi bide sanki oyunlarda ne olacagı cok belliydi 1 de sezdirmiyolardı 🥲
femay SweetMom__ 3.sezonu bekleyip arka arkaya izlemeni tavsiye ederim 2.sezon çok doyurmuyor çünkü 😅