nnoktaa Bomgomyaprensivahsikelebek işte o da benim şansım 😂😂 adımın soyadımın ünlü harflerini atınca da NSYNC grubu çıkıyor ortaya 😂😂😂
3kedili2bebekli Bomgomyaprensivahsikelebek oluyor da olmuyor da kedilerim yetişkin hatta biri yaşlı tabi ki talepleri oluyor ilgi istiyorlar ama genç kediler kadar yorucu değiller 😊 bir de kimseye veremem benimleler yıllardır üçünün de kendi sebepleri var rahatsızlıkları var kimse bakamaz ilacı kontrolü beslenmesi özenli olmalı
Bomgomyaprensivahsikelebek 3kedili2bebekli benim 1 tane kedim var cins kedi birde tekirlere eş değer o kadar yoruyor ki😂😂
3kedili2bebekli Bomgomyaprensivahsikelebek benimkilerin ucu de tekir yavruluklarini hayal edebiliyor musunuz 😂 evlendiğimde 2 tanesi 1 yaşındaydı ve ben 1 senelik evliyken koltuk halı perde değiştirdim 😂
limonzeytinmom Bomgomyaprensivahsikelebek Evet herkes alıştı cevremizde isimleri kaldı zeytin limon 🤣😄
Deletedmom_215 momfanti peki benim senin ismini temiz kraliçe olarak düşünmem hahaha 😂 çok beğendim çok zekice bir isim bulmuşsunuz. Ece sanırım kraliçe demekti. Bence çok tatlı bir kullanıcı adınız var🌸
ppzeynep Bomgomyaprensivahsikelebek Yoldan geçen 10 kişiden 5′inin adı olduğu için tercih ettim. Salladım yani. Kendi adım Zeynep değil. Ailemde de Zeynep diye biri yok.