Bomgomyaprensivahsikelebek kızlarr kullanıcı adlarınızın anlamı ne mesela benimki prens dizisinden😂şöyle bir replik bırakayım nereye gitsem bir m@nyak buluyorum aklımı delireceğim artık😂
tantuniayrangerisiyalan tineanigra senin yorumları okurken Pp göz ucuyla görününce yamaç paraşütü yapan elleri havada biri gibi duruyo ama bakınca panda ıwkxkemdkdk
mervebb Bomgomyaprensivahsikelebek normal isim🤣 ama keske degistirme olsaydi sıkıldıgımızda degisitiriridik
3kedili2bebekli Bomgomyaprensivahsikelebek şey ben söylemesem de olur ama 3 kedim ikiz de bebeğim var ondan 😂
mineksu Bomgomyaprensivahsikelebek beni direk adım ve genç kızlık soyadım ama nasıl değiştiririm bilemiyorum.Öyle bir ayarda yok galiba 😅
defnemomm_ Bomgomyaprensivahsikelebek güzelmiş gomgomyali adim 😂😂 daha dün izledim prensi :) haşerrryaaaa var bir de 😹 anlamlı gökyüzünün öğrencisi işte sjdjdj 🌸🌸💖🫠✨✨✨
Babakaderimizbuymus Bomgomyaprensivahsikelebek bu hassas narin küçük orantılı kulaklarım neler duyuyor😱
Bomgomyaprensivahsikelebek nnoktaa aaa hiç belli olmuyo ben direkt nokta diye düşünmüştüm baştaki harfleri uzatmışsındır diye 😂
limonzeytinmom Bomgomyaprensivahsikelebek bir kızım sarışın bir kızım esmer o yüzden evde de zeytin limon diyoruz. Karikatür vardı önceden zeytin limon onlar benim kızlar 😄
Bomgomyaprensivahsikelebek limonzeytinmom ayyy evet biliyorum o karikatürü çok tatlı duruyorlardır şimdi🤭