tantuniayrangerisiyalan mercimek çorbası arpa şehriye çorbası tarhana çorbası çorba olarak bu üçü dönüyor mercimeğe bal kabağı havuç brokoli tatlı patates kapya biber karnıbahar artık evdekilere ne yedirmek istiyorsam katıyorum bulgur arpa şehriye pirinç pilav olarak bu üçü dönüyor bulgur pilavına da ıspanak havuç mantar patlıcan kapya biber katarım bazen böyle sebzeli bazen de tavuk suyuna sadece bulgur atıyorum sade beyaz oluyor haşlanmış tavukla benim çocuklar da seviyor kayserili eşim mantı haftada 1 fix kırmızı et bir akşam bir akşam tavuk bir akşam köfte bazen tavuğu fırında yapıyoruz yanına sebzelerle köfteyi bazen kuru bazen sulu yapıyorum (köfteyi falan kendim yoğurmuyorum) kırmızı ya da beyaz eti de genelde eşim pişiriyor etin yanıma makarna salata mesela şuan bir haftalık salatam var brokoli mor lahana karnıbahar haşlanmış nohut nar maydonoz havuç var içinde toplu hazırladım ben akşamları bunu yiycem proteinle yazın da semizotu salatası olur semiz pembe domates çengelköy salatalık şeftali çilek yazın mangal çok yaparız kırk yılda bir de lazanya falan yaparım çok keyfim yerinde ise