ebrukaracacan 3kedili2bebekli öfff ya aşu saydıklarınızı görüp instagramda karşıma çıkıyor sonra hepsi çocukta insan sonra diyor ya saçmalama çocuğa ne gözle bakıyorsun bıktım
3kedili2bebekli ebrukaracacan oğlum 2 gündür kafasını sağa sola hızlıca sallıyordu biliyorsunuz otizm belirtisidir ve yan bakıyordu megersem saçlarıyla oynuyormuş uzadı diye 😂
Ayseee12_ karanalp1823 bende oyleyimmm yaa bende cok korkuyorum 9 aylik bebegim babildamiyor halaa otizm mi diyorum kendi kendime
karanalp1823 Ayseee12_ bizde de babıldama çok azdı. 12 aylıkken 18 kelimesi vardı babıldama dönemini çok hatırlamıyorum aslında
karanalp1823 Ayseee12_ aslında şu an olması gerektiği kadar gibi. 17 ay 26 günlük oldu, 1 aydır iki kelimeli cümle kuruyor ama sürekli değil tabiki. Anne gel, baba bak, muz bitti vs gibi
karanalp1823 Ayseee12_ valla o kadar hatırlamıyorum ki. 11 aylıkken gel, al, mama, ver falan diyordu babıldama hiç olmadı gibi hiç babbababa dededee vs sesler hatırlamıyorum. Eşime sordum, çok kısa bir dönem yaptı 1-2 hafta kadar dedi.