nino33 karanalp1823 genel sorunu yok sosyal gülümse var oyun oynar oyun çalarken amacına göre kullanır saklambaç oyna r bızı taklıt eder hayvan seslerini çıkarır kaç kelime sı var bilmiyorum ama kendini ifade eder yanı ne ıstedıgu anlıyorum sarılır öper alkıs bay bay kokulu öpücük yapar
hellodad moma23 bende zamana bıraktım , yürümeye başladıktan sonra 1,5 yaşa doğru geçtiğini söylüyorlar. Doktorlar yorum yapmadı mı hiç
moma23 hellodad doktorlar bebeğimin normal olduğunu hiç bi sıkıntısı olmadığını söylediler elhamdülillah sosyal gülümsemesi var göz teması kuruyor ama araştırdıkça insanın çok aklı karışıyor bir sürü riskli bulunan bebek var bakıyorsunuz benzer özellikler var, en iyisi kurcalamamak bebekle bol bol oyun oynamak
ebrukaracacan 3kedili2bebekli öfff ya aşu saydıklarınızı görüp instagramda karşıma çıkıyor sonra hepsi çocukta insan sonra diyor ya saçmalama çocuğa ne gözle bakıyorsun bıktım
3kedili2bebekli ebrukaracacan oğlum 2 gündür kafasını sağa sola hızlıca sallıyordu biliyorsunuz otizm belirtisidir ve yan bakıyordu megersem saçlarıyla oynuyormuş uzadı diye 😂
Ayseee12_ karanalp1823 bende oyleyimmm yaa bende cok korkuyorum 9 aylik bebegim babildamiyor halaa otizm mi diyorum kendi kendime
karanalp1823 Ayseee12_ bizde de babıldama çok azdı. 12 aylıkken 18 kelimesi vardı babıldama dönemini çok hatırlamıyorum aslında
karanalp1823 Ayseee12_ aslında şu an olması gerektiği kadar gibi. 17 ay 26 günlük oldu, 1 aydır iki kelimeli cümle kuruyor ama sürekli değil tabiki. Anne gel, baba bak, muz bitti vs gibi
karanalp1823 Ayseee12_ valla o kadar hatırlamıyorum ki. 11 aylıkken gel, al, mama, ver falan diyordu babıldama hiç olmadı gibi hiç babbababa dededee vs sesler hatırlamıyorum. Eşime sordum, çok kısa bir dönem yaptı 1-2 hafta kadar dedi.