Umaykiz694 marsi anneniz bugün bunu diyorsa yarın gelseler ne der. İnsanın aileden yana şansı olmayinca böyle oluyor malesef. İnşallah iyi bir bakıcı bulursunuz 🙏🏻
marsi Umaykiz694 İnşallah canım. Bizimkiler zaten işleri düşünce çok iyi eskiden gerçekten bir ailem var sanırdım ama şimdi para kazanmaya başlayınca ailemin çıkar için okutup yetiştirdiğini anladım gerçekten. Sürekli beklenti içine girdiler bir şeyler yapmaya çalıştım ama istediklerini yapamadım. Bu yüzden de yanımda olmayı reddettiler. Hatta hemen evlenmemi asla istemediler 2 yıl sonra evlendik eşimle atanınca bu büyük problem olmuştu
Umaykiz694 marsi evet benim ailem de öyle atan sonra evlen dedi biz beklemedik atama uzun iş tarih öğretmenliği zor atanmak. Ama baya tepki gösterdiler onlara faydam olmadı diye
marsi D_deniz Canım burada 2 yaşında alan tek bir kreş var ondan da arkadaş memnun kalmadı başka bir bölgeye de bakmam lazım araba ile gidecek sonuçta babası bırakacak ama 2 yaş çok küçük daha umarım kız kardeşim gelir bakar annelerden yana asla umutlu değilim
marsi Umaykiz694 Tarih gerçekten ataması en zor branşlardan kuzenim fen bilgisi öğretmeni ve 6. Yılında atandı düşün sonuç güzel oldu evet atandı ama o bile bu bölümde ne kadar zorlandı onun doğurduklarına kaynanası bakıyor da bende bir Allah’ın kulu yok ya
kelebegiminannesiyim marsi eğer eşinizin durumu iyiyse sizin yerinizde olsam çalışmazdım. Ben de hemşirelik mezunuyum. Kızımı büyüyene kadar çalışmayı düşünmüyorum. Ailem eşimin ailesi memlekette biz gurbetteyiz hiçkimseye güvenip de emanet edemem. Neler görüyoruz neler duyuyoruz.
marsi kelebegiminannesiyim Tabi orası öyle neler duyuyoruz korkuyorum gerçekten ve gerçekten bırakmak hiç istemiyorum ama aması var işte atandım ve kadrolu oldum bu şansı bir daha nerde yakalarım ki ne emekler ile okudum bir bilseniz atanmış olsaydınız da bırakır mıydınız memuriyeti bu çok zor bir karar Allah korusun işimden oldum eşim olacak şahıs öyle aaa ben sana bakarım diyecek biri değil
eymen6_9 marsi aynn annemde beni Çok korudu yanlız kalma fln konşuların evine gitme kuzenlerin ne yapacağı belli olmaz gitme diye hep dinledim ama dişardayken böyle oldu işte
marsi eymen6_9 Başına gelecek olursa hep geliyor kuzum. Annem o kadar baskılardı ki lise zamanı ne kadar dikkat çeken biri de olsam kimse ile konuşmadım bile ümide de öyle sevgili tarzı bir şey olmadı mesela sosyal medya üzerinden satmak konuştum o kadar eşim benim ilk göz ağrım ama bazen diyorum bir sürü sevgili yapsaydım bir sürü strateji bilirdim ot gibiyim. Erkeklerden hep korktum bu da etkili oldu tabi bunda
bisusbe_ marsi böyle düşünmeniz çok duygulandırdı beni🥹 umarım kızlarımız bizim yaşadıklarımızı yaşamazlar ne diyeyim ki🌼💖
eymen6_9 marsi evet kesinlikle haklısın bende erkek gibiydim bütün erkeklere çemkirirdim. Benimde eşim ilk sevgilimdi, onun olmuş o yüzden taktik vs beni dize getiriyor, ben hiç Bir şey bilmiyorum
kelebegiminannesiyim marsi atanmış olsam ücretsiz izne ayrılırdım bir süre. Ben kpss ye bile girmedim kızımı bırakacak kimsem yok diye. Tabii eş önemli. Eşimin maaşı yetiyor bize. Belki 2 almıyoruz 1 alıyoruz ama en azından ne kızımızın ne bizim bi eksiğimiz kalmıyor Hı böyle olmasaydı mecburiyetten ben de çalışırdım tabii.
Umaykiz694 marsi malesef öyle. Ama bence akrabadan gelen yardımın hayri olmuyor ömür boyu laf ediyorlar. Bakıcı tutup eve kamera taktirmak en iyisi
marsi kelebegiminannesiyim Canım ben şu an ücretsiz izindeyim devlet 2 yıl veriyor dfaba fazlasını vermiyor
masym34 marsi valla bende öyleyim uyuduğumda bile düşünüyorum ya bişey olursa koruyamazsam bana bişey olursa ona kim bakacak nasıl bakacak çocuk çok severim 2.3. Bile düşünüyordum şuan çok korkuyorum nefesim daralıyor
Ozzggee marsi devlet zaten size çare olmaz. Kendi mesleğiniz var kendi kazancınız ile psikoloğa gidin
kelebegiminannesiyim marsi o kadarını bilmiyordum canım. Şuan bu bilgiyi öğrendikten sonra itibaren ki atanmayı düşünmemişim diyorum