marsi
marsi benimde tranvalarım canlandı çok kötü benimde başımdan 2 kere böyle bişi gecti Çok şükür ki Rabbim benide kurtardı, bizde kardeşimle disarda oynuyorduk köyden bikaç erkek geldi yanımıza gelin yardım edin bize çivi toplayalım dedi. Bizde çocukluk aklıyla tmm dedik, eski bir eve götürdü bizi kardeşim ve diğerleri dişarda topluyordu büyük olan çocuk ise sende gel biz bu odadakileri toplayalım dedi. Bende çocukluk aklıyla gittim, bana sen otur dedi oturdum sonra uzan dedi tam uzanıcakken odabın kapısını kapatıp bana döndü, Allahtan ben anladım kötü bişi yapacağını hemen bağırdım aç kapıyı diye sesim komşulara gider diye korkudan açtı kapıyı kardeşimin elini tutup eve koştum. Ama çok korkuyorum hala bende, bizi kızıma kucagına almak istediğinde ben onların yanındaysam veriyorum yoksa vermiyorum, bir digeride biz eşimle aynı koydeyiz aşık olup evlendik, o eski zamanlarda da eşimin kardeşi sokak başında gelip göğsümü elledi ve sıktı hemen vurdum koluna 14 flndım göğüslerim daha yeni çıkmaya başlamıştım, onuda asla unutmuyorum ne zaman yüzünü görsem midem bulanıyor o adamdan. Tabi ben ne eşime ne kimseye bişi söyleyemiyprum.😓😓😓