Honki_Ponki RedFlower_ Tabii den izledim ben off çok güzel ama son bölümde agladım ben ilk bölümler çok komik ama o son bölüm beni aglattı 🥺😭
Beyninizikullanmakucretsizdir Eşimin arkadaşı APK olarak bir uygulama indirmişti eşime ordan her türlü filmi izleyebilirim. Ücretli olan uygulamalar dahil 😃
Honki_Ponki RedFlower_ Birde inat box indir ordan izledim ben zaten bütün internet platfomları var orda ücretsiz izleye biliyorsun
Honki_Ponki Beyninizikullanmakucretsizdir Ben hepsini ordan izlşyorum valla ücret de ödemiyorym hiç🤭😁
Honki_Ponki Beyninizikullanmakucretsizdir Şey gazozuma hap atmadın dimi 🤭🤣 Sgshdhd off Nik inin adını soradan farketmem 😂😂😂😂
Honki_Ponki Bomgomyaprensivahsikelebek ölü yıkayan Gassal adıda ordan geliyor zaten Ahmet kuralda çok güzel oynamış film,min hakkını vermiş valla
Bomgomyaprensivahsikelebek Honki_Ponki eşimle izlemeyi düşünüyoruz editleri çok güzel ama ağlama garantili diyorlar😅
Beyninizikullanmakucretsizdir Honki_Ponki peki bende olup doğru düzgün birşey izlemiyor olmama kaç puan ahhshs 😃
Deletedmom_215 Korungebekalma bebeğim beğendin mi? Ben trt nin diye biraz önyargılı yaklaşıyorum ondan bakmadım hiç 😂
Honki_Ponki Bomgomyaprensivahsikelebek Başlar aglamakı dehil kesinlikle aksine komik ilerliyor film sadece o son sahne aglattı ve gercektende aglatırırı yani ben müziklerde bile aşırı hüzünlendim okadar güzel yapmışlarki bide hep 90 lar müzikleri olunca Şahin Kendercide efsane söylemiş o ayrı 👌🏻