momfanti Fikkkooo yoo yapmadik kendi kendine guncellediyse bilemem ama.. 4 gun oldu hatta izlemeye baslayali dün bitirdik
momfanti Fikkkooo netflx dizilerinin turkce dublaji televizyondan olmuyo bizim o yuzden ona bakmadık canım.
Honki_Ponki Bomgomyaprensivahsikelebek ölü yıkayan Gassal adıda ordan geliyor zaten Ahmet kuralda çok güzel oynamış film,min hakkını vermiş valla
Honki_Ponki RedFlower_ Tabii den izledim ben off çok güzel ama son bölümde agladım ben ilk bölümler çok komik ama o son bölüm beni aglattı 🥺😭
Beyninizikullanmakucretsizdir Eşimin arkadaşı APK olarak bir uygulama indirmişti eşime ordan her türlü filmi izleyebilirim. Ücretli olan uygulamalar dahil 😃
Honki_Ponki RedFlower_ Birde inat box indir ordan izledim ben zaten bütün internet platfomları var orda ücretsiz izleye biliyorsun
Honki_Ponki Beyninizikullanmakucretsizdir Ben hepsini ordan izlşyorum valla ücret de ödemiyorym hiç🤭😁
Honki_Ponki Beyninizikullanmakucretsizdir Şey gazozuma hap atmadın dimi 🤭🤣 Sgshdhd off Nik inin adını soradan farketmem 😂😂😂😂