Eda6714 Kontes0011 tam buğday ekmeği tüketirseniz acıkmanız biraz azalır kahvaltı da 2 tane yumurta da yerseniz daha iyi olur omlet haslama menemen turu olarak tüketebilirsiniz
Kontes0011 Eda6714 evet hergün farklı farklı deneyeceğim 🥰 teşekkür ederim. Diyetten çok sağlıklı beslenmeye alışmak istiyorum bi dönem çok güzel alışmıştım bu ara ipin ucu kaçtı
meri-ebrar 1.68 boyum 71 kiloyum bende 58 60 arası olmak istiyorum her pazartesi diyetin sonu husran oluyo sjsjsjjs ama bu sefer bende kararlıyım yılın son günleri yaza kadar zayıflamak istiyorum 😅
ayz580_ Kontes0011 vala eşimin dediğini takıyorum o bana her halinle güzelsin dese zaten kiloyu takmicam sağlığıma yönelecem o da baskı yaparsa psikolojik olarak zaten atamam bu zamana kadar asla oruç tutamamış biriyim yapamıyorum elim ayağım boşalıyor baş göz mide bulantısı bazen kustugum bile oluyor anlamiyorum bedenimin benle bir sorunu var 😂
Kontes0011 Ara öğün 13:45 -Çeyrek ayva -3 gün kurusu kayısı -şekersiz nescafe Bugün tek tek atayım yarın akşam hepsini birden atarım😌
Deletedmom_220 Kontes0011 egzersiz yok mu? Yere yatıp popo kaldırma bacak kaldırma. Yürüyüş. Yarım karın egzersizi? Ben diyetin yanına egzersiz de ekledim ve doğumdan önce 6 kilo verdim her ay 1 kilo ve vücutta sıkılaştı
Eda6714 Kontes0011 bende sürekli diyet yapıyorum sonra tekrar bırakıyorum 2 haftadır diyetteyim diyetisyen eşliğinde şuan güzel ilerliyoruz bakalım istikrarlıyım bu sefer 😊
Kontes0011 Tutaste_ bol su içiyorum azalmaz diye düşünüyorum ama bakacam. Mekik çekmeye korkuyorum biraz 3,5 ay oldu doğum yapalı arada sızı hissediyorum yorulunca
Tutaste_ Kontes0011 illa yatarak cekme otur dik sandalyede sert biyerde yada ayagını karnına cek bırak bende sezeryan oldum baslıycam yavastan 160 80 im cok sinirlerim bozuk kilolarıma
Kontes0011 Böyle baktığımda baya az yemişim benim için başarı 👍 midemi küçülttüğümde daha kolay olacak inşallah.
nursnmh Kontes0011 bundan ekmeksiz abartısız söylüyorum 5 tabak yesem yine doymam size bu yolda başarılar 😂
Eda6714 Kontes0011 evet benim sadece göbeğim var pes pese doğum yaptım o da artık şükür gitmeye başladı tam gaz devam diyete 😒
mehmetalp42 Kontes0011 ya süper benim olmak istediğim kilodasin bende 81 82 gidiyor ilk hedefim 75 ama keskee