Kontes0011 Artık başlıyorum bu defa daha kararlıyım. 1.59 boy kilom 60.4 Kilo verirken motive olmak isterseniz yukardan konumu takip et yapabilirsiniz ❤️ Kahvaltım 10:45 Ekmeksiz
Kontes0011 uykusuzanne__ aysegul_my Elfgrn Böyle diye diye bana kilo aldırıyorsunuz 🤣 pantolonlarım olmuyor göbekten. Kararlıyım o göbek gidecek 😀
metemom_ aysegul_my asko boy kilo oranı diye bir şey var mesela ben 170 im 60 kilo bende belli olmuyor ama 70 olunca sırıtıyor bu kadın 159 boyunda
ayz580_ Kontes0011 😂😂atamiyorummmmmmmmm asla bunyemmm almaya yatkın verdirmiyor kiloları diyet yapamıyorum az bişey aç kalsam elim ayağım titriyor başım ağrıyor midem bulanıyor bulanık goruyorum anlamadm
leylannpembemontu ayz580_ bende almaya meyilliyim kahvaltıyı geç yapmaya çalışıyorum öyle olunca az da olsa diyet desteğiyle veriyorum 😝
ayz580_ leylannpembemontu bende 11.11.5 ta yapiyorjm bugün erken kalktım yapmak zorunda kaldım aksma kadar bişey yemiyorum akşam yiyorum sadece gene kilo bide benim kilom bı yana göbek zaten 4 aylık bebek var gibi o kadar büyük
leylannpembemontu ayz580_ of evet benimde adamın yanında utanıyorum görünce 🤣🤣 göbeğim olmasa bu kadar vermeye çalışmam
ayz580_ leylannpembemontu bide üstüne eşim şikayetçi benden göbeğin var kilolusunn o Dior kadın dediğin bilezikten gececk hakaret ediyor resmen adam bende stres yapıyorum saçıma aklar düştü bu kilo yüzünden
ayz580_ Kontes0011 vala eşimin dediğini takıyorum o bana her halinle güzelsin dese zaten kiloyu takmicam sağlığıma yönelecem o da baskı yaparsa psikolojik olarak zaten atamam bu zamana kadar asla oruç tutamamış biriyim yapamıyorum elim ayağım boşalıyor baş göz mide bulantısı bazen kustugum bile oluyor anlamiyorum bedenimin benle bir sorunu var 😂
Kontes0011 Tutaste_ bol su içiyorum azalmaz diye düşünüyorum ama bakacam. Mekik çekmeye korkuyorum biraz 3,5 ay oldu doğum yapalı arada sızı hissediyorum yorulunca