ipeksmom02 Yaren-1526 kaldırmayın zehirleri. Bizim aylar öncesinden girmişti 3 tane minik minik. İkisini zehirle, birini yapışkanla yakaladık. Ama hala zehirler kapı boşluklarında duruyor. Yok ama ne olur ne olmaz diye atmadım.
balkizlar Yaren-1526 çok geçmiş olsun biz de bir ay önce yaşadık hatta gece karşıma çıktı düştüm korkudan kolumu kırıyordum az daha.. yapışkana bizim hiç gelmedi.. bir taneydi sonra zehir aldık pasta diye geçiyormuş tablet gibi yer yemez ölmüyor bir kaç gün sürdü.. yazarken bile tüylerim diken diken oldu 😣😖
Yaren-1526 balkizlar yemiyor ki bacım her odada dolu yeşil pasta zehiri 20 gün oldı koyalı yese çoktan olurdu ben hiç bişe anlamadım
balkizlar Yaren-1526 çok az bile yese ölüyormuş Ben de ilk gitmeyecek sandım ama çok minik yemişti ona rağmen kayboldu
Yaren-1526 Cennetmahallesipembe tekrar yapışkan almış bide zehirli buğday almış getirdi canim yapaachiz tekrar
bianneo Yaren-1526 yok en altta düz yatay bir kısım var ya 15 cm lik orası vidalı ayrılıyor dolaptan temizlik yaparken falan da çıkarılıyor orayı söktü sadece siz de deneyin bizim fareler de oraya kaçıyordu ordan kalorifer borusu aracılığıyla yan odaya geçiyorlarmış
bianneo Yaren-1526 olabilir tabi ama seçenekleri en aza indirmek lazım biz çok çektik bu konuda temizleyene kadar çok uğraştık geliş yollarını kapatmayınca yapışkan vs faydası olmuyor emin olun sorun kalmaz inşallah🙏🏻
bianneo Yaren-1526 evet memur eşim düz memur lojmanlar eski biraz ama kira çok iyi diye çıkmıyoruz yoksa o ara çıkacaktım yani ama dışarda 10 bin kira veremezdik o ara
Yaren-1526 bianneo katılıyorum galiba geliş yeri var mutfakta bulaşık teli koyduk inşallah gelmez bı daha
Yaren-1526 bianneo bende 9 bine oturuyorum ama mutluydum rahattım yerde yatıyordum çocukların ortasında sonra lojman çıktı geçelim dedik hem 3+1 dedik 750 TL askeri lojman ama bin pişman oldum huzur paradan önemliymiş 😥😥
gokkuss Zehirli buğdayı çocukların kesinlikle görmeyeceği yerlere döküp halledebilirsiniz dolap içi falan olabilir onu yiyen ölür zaten ama dikkat edin çocuklara lütfen aşırı zehirli bişey elinizlede temas etmeyin dökerken
Yaren-1526 gokkuss mutfak lavabo giderinin yanında delik varmış eşim baktı bulaşık teli koydurdum oraya