Yaren-1526 aynı şey başıma geldiği için sizi çok iyi anlıyorum gece gündüz aklımdan çıkmıyor mutfağı adım atmaya korkuyordum ama bizim bir taneydi ve çok uyanıktı😄 yeni taşındığım apartmana 3-4 aydır hiç bir şey yoktu yada vardı ben farketmedim bigün mutfaktan kombi dolabıdan ses geldi baktım fare kuyruğunu gördüm kombinin içine girdi eşime söyledim akşam geldi kombiyi söktü içinde bir sürü dışkı😖 her yeri aradık bulamadık kapının altından kaçtık dedik herhalde neyse 2-3 gün sonra tekrar dışkı gördük kombi dolabından başka yerde görmedim hiç yapışkan aldık her yere koyduk 3 gün annemde kaldım döndüğümüzde dışkı var aradık fare yok yine iyice paranoyak oldum oturdum ağladım iki tane çocuğum var onları titizlikte büyütüyorum küçük oğlum emekliyo yerlerde onun gezeceğini düşündükçe çıldırıyordum en son babam kendisi geldi ben arayıp bulurum dedi kombinin bacasından sen duvarı del 6-7 cm lik bi delik aç ordan gir çık anlamadığım 3 katta oturuyorum nasıl girp çıkıyor bunlar düz duvara tırmanıyormu neyse babam orayı alçı alıp doldurdu 2-3 ay olacak hiç bi iz yok babamın dediğine göre gece soğuk olduğu için ısınmak için geliyor sonra gidiyor muş beslenmeye dışarı kurtulduk yani açıkçası