Tatlican Esoz1110 Kilodanda oluyorda asil moralimi bozan bel dr 7yil sonra ameliyat gerekir desti aradan 6yil gecti korkuyorum dogrusu
Esoz1110 Tatlican Annem oldu fıtıktan ameliyat yine olması gerekiyor o fıtık geçmek bilmiyor zaten sinir bozucu 😒 inşallah sizin geçer hemen
CocukluKadinManifestosu Tatlican Belinizde ne sıkıntı var acaba? Benim de belim sıkıntılı da aynı sebepten olabilir mi diye merak ettim.
Tatlican CocukluKadinManifestosu Çogu insanda bel fıtığı var.Benim belimde kemikte hasar var dr vida takilacak dedi .birde 6yil once fıtk baslagiclari var demisti şimdi son drum nedir bilmiyorum
Tatlican deleted20517 Kilo alinca belim dahada ağrıyor canm oyuzden 2 3verebilsem ve hep sabit kalsa harika olur yazn veriyorum genelde 3 4kilo
Tatlican deleted20517 Bana gore etkiliyor ama kayinvalidem olsun kendi tarafim olsun tam iyi oldun ne kilo vermesi diyorlar belim agrıyor diyorum ama anlatamiyorum derdimi😂
dayes Tatlican ödem attıran tariflere bakabilirsiniz ama kararında tüketin yine de sıvı kaybına vs sebep olmasın
Temmuz5_ Tatlican sabah ilk kalktığında kahvaltıdan önce yap ama bunu Yarım çay kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı bal Yarım limon suyu 400 ml su biraz ılık olacak
Ucansupurge Tatlican Canım benim normalde gider giden ödem olur ama senden gitmeyebilir çünkü sen zaten fıstık gibisin 🌺😊 Senin yağ yakman gerekir beslenmeyi komple ketoya cevirirsen gider bence
Tatlican Ucansupurge Ayy teşekkür ederim tatlım 😍Her kilo aldiğimda psikolojimi bilmiyorum belim agriyor
Ucansupurge Tatlican Psikolojikte olabilir olmaya da bilir canım 1 kilo bile belimize yük bindiriyor hassas bir belin varsa ağrır kesinlikle 😔