Babakaderimizbuymus tantuniayrangerisiyalan sanki niloyanın abiside elife yanık gibi öyle anlıyorum hal ve harektlerinden
tantuniayrangerisiyalan forumgurmesi aynen bide çocuk hasta olunca ben yavrumu iyileştiririm diyip süt sağması 😠 niloyanın annesi de olsan bu dert var demeki 😂
birbalannesi099 forumgurmesi Niloya min annesi ikon kadın yaa çok güzel konusuyo örnek alınası anne bide Pepe’nin annesi çok özeniyorum yaa onlara 🙈😅😅
Duyulurum tantuniayrangerisiyalan annesi “gurbete gelin gitti” demek ki 😅 oğlum da bana sorar anneannesi nerde diye
forumgurmesi Duyulurum yok gurbete gitmemiş annesi de o köylü hatta eskiden köyün gol şampiyonuymuş dkdmdmd
tantuniayrangerisiyalan Duyulurum hayır y o zaman niloyanın anneannesi uzaklardan geldi bölümü olsaydı 😂
birbalannesi099 tantuniayrangerisiyalan her bölümde sesler aynı olmuyo dikkatli dinle metenin sesi degisiyo sürekli
tantuniayrangerisiyalan birbalannesi099 Allah Allah ben hep abisini büyük çocuk olarak görüyorum niye acaba hiç değiştiğini fark etmedim 😂
Elosvehilos tantuniayrangerisiyalan cevapları dört gözle bekliyorum yahu bunu farkeden bi Ben değilmişim o kadar sinir oluyorum ki 😂
Poly-ana tantuniayrangerisiyalan Benim benim oğlumun babaannesi yok bir süre sorgularsa nasıl açıklarız öldüğünü bilmiyorum o yüzden sardırıyorum oralarını hep
tantuniayrangerisiyalan Poly-ana aaa ölümü dümdüz anlatın diyorlar onu artık göremeyiz kalbimizde falan… Ay zor keşke hiç bilmelmeseler ölümü 😥