tantuniayrangerisiyalan Poly-ana aaa ölümü dümdüz anlatın diyorlar onu artık göremeyiz kalbimizde falan… Ay zor keşke hiç bilmelmeseler ölümü 😥
Elfgrn birbalannesi099 Öyle valla böyle çok bölüm var tek kaldığı yalnız kaldığı ona üzülüyor ailesine uyuz oluyorum.
birbalannesi099 Elfgrn bugünde mete ye yakalım 😅 😅 ay hiç derdimiz yokmuş gibi niloya nin ailesinin dedikodusunu yapıyoruz 😅😅
Elfgrn tantuniayrangerisiyalan ya orası öyle de yok abi ya anne olmasa baba olurdu. ya Metelerin evinde yada gösteri yapacakları zaman anca anne babası var. Onun dışında yoklar hadi anne öbür bebekle eee babası sonuçta aynı yerdeler sürekli çocuk garibim tek geziyor
Elfgrn @niloyaaa Anaaaa kız Niloya burdaaa yaa Ben sana çok uyuz oluyorum Niloya ya ama el mahkum izliyorum kızım yüzünden,
niloyaaa Elfgrn ahahjaja benim oğlumda çok izliyordu bende her bölümünü en az 3-5 kez izlemişimdir o yüzden adım niloyaa ve bu sorularınızın hepsini bende sordum kendi kendime. Hep bananne var anane hiç yok bende çok takılıyordum ama elden bişey gelmiyor😅. Çocuklar bazen bizim gibi dikkat etmiyorlar :)
Elfgrn niloyaaa Aslında dikkat etmeseler de bilinç altlarına giriyor. Ayyy bende tüm bölümleri onlarca kez izledim ezberlemişimdir. Yeni bölümde yokki değişiklik olsun 🫠🫠 Bebeler sağolsun çizgi film zamanlarımıza geri döndük ama kafalarda milyon soruyla 🤣🤣
Deletedmom_215 tantuniayrangerisiyalan niloyanin ailesinin siyasi görüşü o kadar belli ki her izlediğimde bunu düşünüyorum 😂
Deletedmom_215 birbalannesi099 ahahaha valla çok belli ya dedesi ve babası hep ekonominin çok iyi olduğundan falan konuşuyorlardır kesin 😂
birbalannesi099 Deletedmom_215 herşeyi kendileri uretiyo ekonomiden bile haberleri yoktur bence 😅 ekmek elden su gölden yaşıyorlar baksana