yorumcu00 Acilinbengeldim cansmes Ya aslında başladığımda eşe dosta ricada bulunurum takip ederler storyde paylaşırlar diye düşündüm.
cansmes yorumcu00 bence hiç yakınlarına haber verme, çünkü insan baskı altında hissediyor eş dost olunca rahat olunmuyor. Yavaş yavaş büyütürsün buradan görenler de destek olur bence 😊
yorumcu00 cansmes Evet haklısınız hiç kimseye söylemeyeyim. Uzaktan akrabamız var ailece komik videolar çekiyorlar hep girip bakıyorum ne paylaşmış ne kadar izlenmiş diye 😄 kendime de o duruma girmeyeyim 🤭
Glcn2025 yorumcu00 e zaten anonim olmak istiyorum dedin nereden tanısınlar baştan sıfırdan hesap açıp kendini de göstermeyeceksen eş dost ne bilsin engelle hepsini de sesinden evinden tanıyacakları bi başla bakalım takipçin falan artarsa da rahat takılırsın ☺️
yorumcu00 Glcn2025 Ben ilk etapta eş dost takip eder storyde paylaşır diye düşündüm de ama şimdi arkadaşın yazdığını görünce vazgeçtim açarsam kimseye söylemeyeceğim
yorumcu00 amayinedeiyiilerledim Teşekkür ederim tavsiyeler için 🌸 7 tane # nereye koyayım onu anlamadım 🤭
amayinedeiyiilerledim yorumcu00 😅 şu şekilde yapılıyor ya. En fazla 7, fazlasını Instagram spam algılıyor
yorumcu00 MerveH_ Valla benimde düzenim yok 6 yıllık evliyim her yıl ev değiştiriyoruz + 2 erkek çocuk eşimle 3, hiç düzenim yok 🫣
cansmes yorumcu00 aynen bişey diyecek olursun ay o ne der bu ne der diye gerilir insan. Sal gitsin gizli gizli, akraba bile çekiştirirsin eğlencesine😀😂😂
annediyebiri yorumcu00 her gün bir reels atarsanız olurmuş galiba bir sene boyunca deneyin bence olur
yorumcu00 annediyebiri Taşınıyoruz şuan ev topluyorum. Yeni eve tam yerleşeyim ilk işim bir tripod alıp çekimlere başlamak, dediğinizi de deneyeceğim umarım başarılı olur ☺️🫶🏻
prensesannesi772 yorumcu00 eşyalarını faln toplarken de videolar çekebilirsin bence güzel olur mesela ben seviyorum öyle videoları insanların hoşuna gidebilir, çek stokta kalsınlar müsait bir zamnda düzenleyip atarsn