yorumcu00 Serpil09 -Gizemli Evet 30 bin takipçiden sonra Trendyol veya hepsiburadayla anlaşıp baya iyi kazanıyorlarmış da 30 bine gelene kadar ölme eşeğim ölme 😂
amayinedeiyiilerledim yorumcu00 e influencer dediğin biraz kıvrak dilli olur 😂 ordan oraya çeviriver🤭 Tavsiye istemişsin bi de yukarda. Ben inf değilim ama bildiğim bazı şeyler var. -Düzenli video yüklemek gerekiyor o yüzden biraz stok video editleyip öyle başla. Bazen fırsat bulamayınca onları yüklersin. -Akımları ve akım olan müzikleri takip et -En fazla 7 tane # koy -İçeriğin görüntü kalitesi yüksek olsun
_YanakReisinAnnesii yorumcu00 instagram da yorum beğeni kaydet sayfaları yani gruplar var böyle sayfa büyütmek isteyenler için. Etkinlik saati oluyor grupta ki herkes o saatte dediğim şeyleri yapıyor birbirine genelde de kadınlar arasında oluyor etkinliğe erkek alınmıyor. En azından ilk başlar da bir miktar hızlı büyümek için işine yarar belki bi araştır bu konuyu. Bu bilindik inf leri ve o tarzları sevmem ama düzen yemek vs sayfalarını severim o tarz bir sayfa açacağım dediğin için yazdım 😂
Acilinbengeldim Eş dosttan korkuyorsun hepsini engelle aşkım😂ayarlardan da sosyal medya kısmını kapat hani kişileri , facebook ve instagramdan arkadaşlara önerilsin mi vs diye çıkıyor onu kapatırsan hesabın tanıdıklara çıkmıyot
yorumcu00 Acilinbengeldim cansmes Ya aslında başladığımda eşe dosta ricada bulunurum takip ederler storyde paylaşırlar diye düşündüm.
cansmes yorumcu00 anonim yapabilirsin yüzünü göstermeden çekeceksin zaten, kimseye de söylemezsin rahat rahat takılırsın
yorumcu00 amayinedeiyiilerledim Teşekkür ederim tavsiyeler için 🌸 7 tane # nereye koyayım onu anlamadım 🤭
MerveH_ yorumcu00 bazen bende düşünmüyor değilim ama sonradan vazgeçiyorum doğru düzgün bi düzenim yok biseyim yok ama den dene canim varsa planlaman içinde kalmamış olur
yorumcu00 MerveH_ Valla benimde düzenim yok 6 yıllık evliyim her yıl ev değiştiriyoruz + 2 erkek çocuk eşimle 3, hiç düzenim yok 🫣
ayseee_ yorumcu00 çok yemek temizlik vs sayfası var ama tutturabilirseniz büyür hesabınız denemekten zarar gelmez benim güzel bi mutfağım olsa bende açardım öyle bi hesap 😂 paylaşım yaptığınız reelslerin altına keşfet hashtagi yapın baya işte mutfak keşfet yemek vs vs yazın hashtag yaparak öyle keşfete düşme ihtimali çok yüksek oluyor zamnala biraz takipçi olunca reklam falanda verebilirsiniz ücretli oluyor insanların önüne düşüyor sayfalar
cansmes yorumcu00 bence hiç yakınlarına haber verme, çünkü insan baskı altında hissediyor eş dost olunca rahat olunmuyor. Yavaş yavaş büyütürsün buradan görenler de destek olur bence 😊
yorumcu00 cansmes Evet haklısınız hiç kimseye söylemeyeyim. Uzaktan akrabamız var ailece komik videolar çekiyorlar hep girip bakıyorum ne paylaşmış ne kadar izlenmiş diye 😄 kendime de o duruma girmeyeyim 🤭
Glcn2025 yorumcu00 e zaten anonim olmak istiyorum dedin nereden tanısınlar baştan sıfırdan hesap açıp kendini de göstermeyeceksen eş dost ne bilsin engelle hepsini de sesinden evinden tanıyacakları bi başla bakalım takipçin falan artarsa da rahat takılırsın ☺️
yorumcu00 Glcn2025 Ben ilk etapta eş dost takip eder storyde paylaşır diye düşündüm de ama şimdi arkadaşın yazdığını görünce vazgeçtim açarsam kimseye söylemeyeceğim
amayinedeiyiilerledim yorumcu00 😅 şu şekilde yapılıyor ya. En fazla 7, fazlasını Instagram spam algılıyor