seymaozy 2503 inşallah biran önce çıkar kurtulur bizde oğlumda ama daha çıkacak 30 diş var hayırlısı :)
seymaozy 2503 aynen öyle bir aydır atamı döndüğüm an başlıyor kıyamet koparmaya ayrılık kayısı baya üst düzeyde şuan :) sizin yavrunuz nasıl dah önce konuşmuştuk mr çekildi mi? Neler yapıyor şuan sürünme emekleme tutunup kalkma sıralama var mı
Merve-milan seymaozy 19 aylığız hala saat bası uyanıyoruz.Bazen uyanıp 2 3 saat yatmıyor.yoruldum artık
seymaozy Merve-milan Allah kolaylık versin kardeşim baya uzun süre devam etmiş diş değil sanırım o şekilde alışmış
mekame3 seymaozy benim kızımda 7 aylık 1 haftadır sürekli uykusunda mız mız ağlıyor yarım saatte bir mızmızlanıyor alıyorum yanıma hala devam ediyor uyku gerilemesi mi diş mi 🤦🏼♀️
seymaozy mekame3 diş olabilir belki dizinde bizimki diş mi emin değilim ama belirtiler o yönde şimd bir jel varmış ondan alacağım onu deneyeceğim birde tetagil uzun süre işe yaramıyor biraz rahatlar gibi oluyor devam ediyor yine
melina09 seymaozy uyku gerilemesi evet kısa uykuları uzatmadan gecede uyumaz malesef , gündüzleri uzatın mutlaka gerekirse kucağınızda uyusun ama uyusun
seymaozy melina09 onuda duydum gündüz iyi uyuyamayınca gece uyanır diye yorgunluktan. Uzatmaya çalışıyorum hemen geri sallıyorum bazen dalıyor ama çoğu zaman uyanık olıyor dalmıyor hep geri uyutmaya çalışıyorum ama
flanoz En son uyumadığında kaldıracaksın oturacak salonda ışığın altında sonsuza kadar ayık kalmayacak uyur die bazen aklımdan geçiyorum
seymaozy melina09 biliyorum onu demek istedim aslında gündüz iyi uyuyamadığı için gece yorgun oluyor ve yorgunluktan uyuyamıyor diye yazdım size