LezizeNine Birdunyabircennetannesi Sosyal hizmet uzmanı olsam ne olur seni hayata kazandıramadıktan sonra 😂
Oykuu_bebekk Birdunyabircennetannesi çocuk gelişimci olsam ne olur kendi çocuğumun derdini anlamadıktan sonra 🤦♀️😀😀😀
bitboylum Yesillimon bence en en en güzeli buydu. Ben çocuğum olana kadar kendimi temiz biri sanıyordum. Sonra baktım ki çocuktan sonra temiz ev olmuyormuş 😂😭😭
Yesillimon bitboylum 😁😁asla olmuyor inan ki temizlik hastası ben saldım artık çocuktan önce en ufak bir yer pis olsa afakanlar basardi şimdi öyle değil 🤣
Elfgrn Birdunyabircennetannesi bilgisayar teknik servisi olsam ne fayda, senin kalbini tamir edemedikten sonra…
[silindi] Bankacı olsam ne olur, kredin bittikten sonra (Okuduğum bölüm ile ilgili yazılmış. Bu da okuyupta bitiremediğim bölüm için)
SweetMom__ Bunlarda benim kısa sürede olsa çalıştığım farklı meslekler sadece kuaförde kalmadım bir çok yere girdim çalıştım. Mağaza satış görevli olsam ne olur senin karakterini giydiremedikten sonra. Dönerci olsam ne olur yemeği sana yediremedikten sonra. 🙈🙈
siyahinci002 Birdunyabircennetannesi Birdunyabircennetannesi bir çok alanım var hangisi hakkında desem bilemedim. 😅