mineksu Birdunyabircennetannesi Medikal Estetikçi olsam ne olur , güzelliği sadece dış görünüş sandıktan sonra .
babymamma Birdunyabircennetannesi veteriner teknikeri olsam ne olur senin aşılarını yapamadıktan sonra
papatyam-34 Birdunyabircennetannesi muhasebeci olsam ne olur varlığın kâr mı zarar mı anlayamadıktan sonra 😂
ozr42 Birdunyabircennetannesi siyasetçi olsam ne olur senin kalbinde iktidara gelemedikten sonra 😂( bölüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi 😂)
SweetMom__ tineanigra maalesef kokoreç midye 2 gündür üst üste yiyorum dayanamıyorum bugünde soylucem sanırım hayır kendimi tutmam lazim😀
LadyGaddar Birdunyabircennetannesi Anasinifi öğretmeni olsam nolur kendi bebelerime sabredemedikten sonra😂😂😂
bisenakillisinzaten Birdunyabircennetannesi tercüman olsam ne olur senin dilini cozemedikten sonra ….
tineanigra SweetMom__ valla kokoreçi güzel yapan 1 yer vardı o da kapandı senede 1 kere memlekete gidince yiyorum artık şöyle acılı acılı yanında da ayran offfff
SweetMom__ tineanigra bizim burda var allah var çok güzel yapıyor mideysi kocaman yanında kola içiyorum ben off tutmam lazım 2 gündür her akşam allah affetsin🙈