Cennetmahallesipembe acimavi büyük ihtimalle 😁😁 acimavi ayyy yüreğimi bir heyecan kapladı😁😁😁aklımı deliricem sanırım
acimavi gg3848 😂😂 görüntü kalitesi vs kötü olur diye üyelik olsun dedim ama korsanı da araştırırım😁 teşekkür ederim
Dmt-01 acimavi ücretli olmuş demekki artık çünkü gassal ı açıp oynat dedim paket yükselt diyo.Ben tabii de ki büütn dizileri izlemiştim ilk çıktığı zaman ücretli değildi ozaman
acimavi Dmt-01 ben de şimdi indirdim içeriklere bakayım diye, dediğiniz gibi oynat deyince paket yükselt diyor
beyzzsenturkk_ acimavi olmuyor giriş yapmaya çalıştığınızda tekrar oturum aktif hale getiriliyor kart bilgileri güncelleniyor kullanıyorsunuz yine bugun iptal ettim mesela bu sekilde gösterdi
Birerkekannesi_ acimavi ayrı ayrı platformlardan almak yerine iptv satın alıp hepsini izleyebilirsiniz. Bütün içerikler tv/exxen/tabii/blutv vb. var.
acimavi Birerkekannesi_ o da ücretli mi peki, yani tek bir uygulamaya ücret ödeyip hepsine ulaşabiliyor muyum
Birerkekannesi_ acimavi evet ücretli. Yıllık satın almıştık geçen sene 1000tl gibi bir fiyattı bütün uygulamalara erişiminiz oluyor. Ve ayrıca belgesel kanalları falan da var.
Deletedmom_215 acimavi biz butun platformlara üyeyiz dkdkdk sadece exxen yok onunda sahibini sevmediğim için almadık😂
Adaalinamm acimavi rica ederim canım benim dizi film ağırlıklı birşey istiyorsan tabi alabilrsin exxen alırsan pişman olursun çünkü orda hiç film yok dizi yok 💕