kızım için montessori yatak almak/yaptırmak/yapmak istiyorum. Çünkü artık beşiğe hem sığmıyor hem uyumuyor. Hem ben ikide bir yanına gidip beklemekten yoruldum. Artık büyük geniş bir montessori yatak alıp kızımı orda uyutmak istiyorum. Gerektiğinde bende yanında yatarım artık. Ama baktığımda korkuluklu olanlar var korkuluksuz var. Kapısı açılabilen ver, hiç kapısı olmayanlar var, korkuluk yerine sadece minderli olanlar var. Hangisi en sağlıklı olur bilemedim. Bir dönem kızımı yer yatağında yatırıyordum. Gündüzleri uyanınca odadan çıkıp gidiyordu. Gece o riski göze alamadığımdan odasının kapısını tam kapatıyordum bu sefer kapıya kadar gelip kapının arkasında ağlıyordu. Gece uyku sersemi kapıyı açarım çarparım korkusuyla tekrar beşiğinde uyutmaya başladım. Montessoride de kapısız veya korkuluksuz olunca aynı şeyi yaşarım diye çekiniyorum. Ama korkuluk veya minderli olunca da çocuk yine hapisolmuş gibi hissedecek diye düşünüyorum. Bir de montessori yatakların korkulukları alçak, benim kızım oradan atlar gibi geliyor bana. Kullanan anneler Tavsiye verebilir mi? +- lerinden bahsedebilir mi?