Gokcehanim Bn de senn gb dusuncelerdeyim ustelik oglum ilerde begenmeyip araba isteyebilir.Kizlar daha cok begenir gibi
Kahvegerek Günaydın biz kullanıyoruz öncelikle o parmaklıklardan atlayamıyorlar bizim ki yere sıfır, kapısız ama girip çıkması için bi boşluk var 90x190 yaptırdık çok rahatız daha önce sahip olmadığına pişmanım. 16 aylık oğlum bu arada
hellomom Kahvegerek parmaklıklar yüksek mi? Çünkü benim gördüklerimde parmaklıklar hep alçak da. Yuksek mi yaptırmak sağlıklı olur? Oğlunuz kendi girip uyuyor mu?
Kahvegerek hellomom özel bi ölçü vermedim onun için karnının hizasına geliyor. Beşikten atlamaya sarkmaya çalışırdı ama bunun bi giriş yeri olduğu için oralarla pek ilgisi olmuyor. Evet gündüzleri kendi girip yatıyor çıkıyor. Geceleri de bazen girip yatıyor. Bence montessorinin en faydası kendine ait olduğunu biliyor hadi uyuyalım dediğimde oraya gidiyor direk bunu beşiği için yapmıyordu. Oyuncaklarını da taşıyor bazen içine çok faydalı buldum ben oyun alanı gibi zaman geçiriyor orda da
hellomom Kahvegerek doğru diyorsunuz kapı olunca korkuluktan inme ihtiyacı duymaz. Çok teşekür ederim.
Nubu364677 hellomom canım biz yaptırdık hatta bir hafta oldu biz modeli belirledik gelip odanın ölçüsünü aldılar ve çok güzel bir tane yatak ve dolap yaptılar bize böyle ev şeklinde ben çok beğendim kapısı da var açılıp kapanabiliyor çünkü benim kızım çok döne döne yatar düşmemesi için kapılı yaptırdık ve organik boya kullandık tavsiye ederim güzel kullanışlı
hellomom Nubu364677 korkuluklar nasıl yüksek mi? Benim kızım da çok dönüyor. Büyük yatak daha iyi olur. Ama kapılı olursa korkuluklarda alçaksa atlar mı acaba diye düşünüyorum. Nerde yaptırdınız?
Nubu364677 hellomom biz İzmir'de oturuyoruz orda mobilya çarşısı var canım oradan yaptırdı eşim ama yüksek istedik biz ve kapısı da var