sirinpatates Fadime4510 önce duş aldır konaklar yumusasin sonra konak olan yerlere pamukla zeytinyağ sur beklet. Sık Bi tarakla acitmayacak şekilde önce geri sonra ileri tara dokulcek zaten hemen. Sonra tekrar duş aldır biz böyle tek seferde kurtulduk doktor bu şekilde söyledi.
26merve26 Fadime4510 ben banyodan önce bebe yağıyla bolca yağladım sonra biraz bekleyip bebek fırça tarakla fazla bastırmadan taradım hepsi gitti banyo da da yıkarken bi tur taradım köpüklüyken gitsin diye tertemiz oldu
seyms13 Fadime4510 banyo öncesi Hindistan cevizi yağı sürüp yumuşamasını bekledim. Konak tarağı ile taradım. Birkaç yıkamaya geçti
nzlislmz Arkadaşlar eger konak coksa ve bebegınız cok asırı huzursuz ise besin alerjisi olma ihtimali cok yuksek dikkat edin
Berii Fadime4510 valla zeytinyağı sürüp bi güzel kazıyarak taramıştım sonra da mustelanın konak şampuanı ile yıkadım geçmişti
nejlanur12_ Zeytinyağı sürüp ıslak bir bez parçasıyla başına masaj yapın çok bastırmadan daha sonra bir 15 dk felan bekletin duş aldırın duştada başını yıkarken yine aynı şekilde ıslak bir bez parçasıyla masaj yapın geçecektir
siwpma Fadime4510 Az önce ince dişli konak tarağı aldım. Zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağı sürüp yarım saat sonra tarakla tarayıp banyo yaptıracağım siparişim geldiğinde
hilaz0237 Fadime4510 Hindistan cevizi yağı sürün tek seferde bitiyor kesinlikle sürüp biraz bekletin kendi küçük taragiyla tarayin banyo ettirin bitti zeytin yağı denedim ama çıkmadı bu kesin çözüm
zero103_ @"Fadime451 sevgicanaslann34 0″#p34008148 Ne yaptıysam geçmedi çocuk doktoruma kortizonlu krem yazdırdım 4. Ayında onu kullandık beş gündem fazla kullanılmıyor benim ikinci gün bütün konaklae yumuşadı havaya kalktı bizde aldık o kabukları saçlarıda döküldü kabuklarla yapışık oldugu için ama olsun şimdi beş aylık mis gibi maşallah birdaha çıkmadı o günden sonra. Doktora sorun sizede öneririm bizim konaklarımız fenaydı eser kalmadı