sina0581 Fadime4510 Banyodan önce zeytinyağ sürüp bekletip tarayıp banyosunu yaptırdıktan sonra vücudunu uygun bir nemlendirici krem ile nemlendirin bebeklerde konağın vücut kuruluğundan olduğunu oğlumda öğrendim zaten kısa bir süre sonra kendiliğinden geçecek tamamen
tubaaaj Fadime4510 bende 1 hafta önce yaptım hakiki zeytinyağı ve çok az karbonat 15 dakika bekletip taradım hiç bir şey kalmadı
cigdemcakan Fadime4510 konak şampuanı aldım köpüklü sürüyorsun beş dk bekliyorsun yıkıyorsun benim kızımın o şekilde geçti
asyactn Fadime4510 banyosunda kullanıcağunız şampuanı direk kafasına değil önce elinizle ovuşturun sonra kafasına sürün bebek yağını her duş öncesi yapıp haff tararsanız 2 günde biter
alinasu Ah ah şu bilip bilmeden kafalara sürüyoruz yağları. O hataya düştüm bebeğim kıpkırmızı oldu aklım gitti alerjisi var muhtemelen aman diyim en azından vücudunda denemeden kafalara sürmeyin
Suphiye_mila13 yagmurhiracan banyo yaptırmadan önce zeytin yağını sürün güzelce biraz bekletin ince bebek tarağıyla tarayın yaklaşık 1 saat kadar bekletin öyle daha sonra banyosunu yaptırın ve banyoda da tarayın çıktıktan sonra da aynı şekilde tarayın birkaç defa tekrarladıktan sonra geçecektir biz böyle atlattık
seyma99 Fadime4510 3 aylık kızım var bizim de aynı geçmiyordu bir sürü şey denedim ama çözüm ü mustela stelatopia şampuan da buldum öneririm ben faydasını gördüm
bittercikolata__ Fadime4510 Eşimin kuzeni bebek yağı sur beklesin ince tarakla yavaşça siyir bidaha çıkmaz dedi dediği gibi 1 kere bı yaptım oymuş bidaha çıkmadı
glsmcmndr Fadime4510 Seba med şampuan bize çok iyi geldi birde zeytinyağ sürün banyodan sonra yumuşadıktan sonra tarak ile yavaşça temizleyin ince tarak ile
PrincessDuru ballibadem_ konak şampuanı kullanırken öncesinde zeytinyağı ile temizlediniz mi yada banyoda taradınız mı saçını
ballibadem_ PrincessDuru hayır ikisini de yapmadım sadece şampuan ile yıkadım. Duştan sonra saçını havlu ile kurutup taradım. 5-6 yıkamada tamamen geçti
PrincessDuru ballibadem_ bende aldım 23 kez kullandm değişim olmadı da acaba ben mi yanlış kullanıyorum dedim. Teşekkür ederm
Gldekpnci Fadime4510 organik zeytinyağı ile konak bölgesine masaj 15 dk bekledikten sonra konak tarağı ile tarama hepsi pul pul dökülüyor zaten her duş öncesi yapıyorduk bunu o şekılde kurtulmuştuk