seray2023 Ozooo huzur mutluluk sağlık ve 2 ncı bı bebiş istiyorum oğlumun sağlıklı bı yıli olsun istiyorum ve bı kız kardeşi oldun yeter
TulayGeriDon Ozooo Kızıma sağlık. Eşime güç kuvvet. Evime bereket. Bana sabır. Yuvama huzur mutluluk, ülkeme barış getirsin. Dünya da ki zulüm bitsin. 2025 iyilikle gelsin.
girlmama Ozooo ahahhahaja benimkide Dorik le (kızım) sakin ve güzel günler geçirmek bolca alışveriş yapmak 😂
anonim96 Ozooo öncelikle saglık sonra sakın kalabilmek düzenli olarak ders çalışmak ve atanmak ,iradeli olmak , ehliyet almak, eşimle ve kızımla mutlu huzurlu yaşamak başka kimseyi yatılı evimde istemiyorum. Bunlar olsa çok mutlu olurum
ecrinbebe Ozooo çok şükür istediğim herşeye sahibim daha fazlasında gözüm yok sağlık huzur tek dileğim 🥰
Oznurkk Ozooo sadece kızımın her şeyi korkusuzca yiyebildiğini görebileceğim bir yıl istiyorum. Ne istersek isteyelim sağlık olmadıktan sonra her şey boş 😟
Sonsuz32 Ozooo annemle kızıma saglık sevdıklerım Le bır olma en onemlısıde hıc ayrılmama annem babam abla kızım kardesımle
bisusbe_ Ozooo İstanbula taşınalim tekrar 🌺 Kendi evim olsun 🌺 Eşim düzenli güzel bir iş bulsun ve tabiki sağlık 🌺
renaskaya Ozooo öncelikle sağlık huzur mutluluk istiyorum tüm sevdiklerimle Almanya dayim eşim ehliyet sınav geçsin ehliyet çıkarsın ve güzel bir araba alalım 🤲🏻 Oturum almayı hak kazanalım 🤲🏻 Kolay bir doğum 🤰🏻💙🥰❤️ 🤲🏻 Güzel bir ev almak istiyorum Türkiye de ve burda da güzel bahçeli bir eve geçmek istiyorum Allahim lütfen nasip et 🤲🏻 Eşim güzel bir işe başlamasi veya asbildun yapması 😍 En önemlisi tüm hastalara şifa versin Benim yavrularima da 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🤍🥰 Birikim yapmak istiyorum Allah izniyle inşallah 🤲🏻 çok şey istiyorum biliyorum ama bu günlere zor geldim en iyisini istiyorum Yarabbim